CONTROL la intrarea în Galați şi în preajma pieţelor. Peste 130 de kilograme de PEȘTE, confiscate de poliţiştii de frontieră

CONTROL la intrarea în Galați şi în preajma pieţelor. Peste 130 de kilograme de PEȘTE, confiscate de poliţiştii de frontieră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T. şi compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unor misiuni specifice, au oprit pentru control, la intrarea în municipiul Galaţi, un autoturism marca Gaz, condus de Viorica C., în vârstă de 33 de ani, cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova.

Câteva minute mai târziu, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în apropierea unei pieţe din municipiul Galaţi, un autoturism marca Opel Zafira, condus de Corina F., în vârstă de 25 de ani, cetăţean al Republicii Moldova.

„În urma controlului efectuat asupra celor două autoturisme, lucrătorii noştri au descoperit o mare cantitate de peşte, ambalată în pungi din plastic, fără ca persoanele în cauză să deţină documente legale. În urma cântăririi a rezultat cantitatea totală de 132 de kilograme de peşte din speciile crap, şalău, ştiucă şi caras, pe care cele două femei intenţionau să-l comercializeze într-o piaţă din municipiul Galaţi”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de peşte, în valoare de 1.750 de lei, a fost predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi, iar cele două femei au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă de 1.500 de lei fiecare.

Întreaga cantitate de peşte, în valoare de 1.750 de lei, a fost predată Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi.

Citit 1958 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2017 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.