Un tânăr CAMPION gălăţean cu sindrom Down caută SPONSORI, pentru a putea participa la o competiţie internaţională

Un tânăr CAMPION gălăţean cu sindrom Down caută SPONSORI, pentru a putea participa la o competiţie internaţională
Un rezultat bun în Spania însemna pentru Ştefan rampa de lansare în sportul internaţional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Victor Ştefan Iliescu a început practicarea înotului cu scopul de a-şi dezvolta tonusul muscular scăzut, problemă cauzată de sindromul Down, afecţiune cu care tânărul s-a născut. În scurtă vreme, acest sport a devenit însă pentru Ştefan o pasiune căreia îi alocă mai multe ore, în fiecare zi.

După mii şi mii de ore de antrenament susţinut şi sub atenta supraveghere a antrenorului gălăţean Cătălin Verholeac, Ştefan a ajuns să câştige zeci de medalii şi diplome la diferite campionate şi competiţiile interne. Pe baza rezultatelor obţinute şi a timpilor scoşi acum la diverse probe, Ştefan ar putea reprezenta cu mândrie numele ţării noastre şi la competiţii internaţionale. Pentru ca acest vis să devină realitate, tânărul campion are însă nevoie de sponsorizări.

"Ştefan este un elev deosebit de ambiţios şi talentat. Sunt sigur că ar putea urca pe podium şi la competiţii internaţionale importante. Eu am văzut fiecare progres al lui şi ştiu ce potenţial are. În aproximativ o lună, urmează o competiţie importantă în Spania, Cupa Galicia. Avem însă nevoie de sponsori, pentru a putea participa. Obţinerea unui rezultat bun în Spania ar însemna pentru Ştefan o rampă de lansare în lumea sportului internaţional. Mulţumită domnului Florin Mirea, de la Fundaţia Sportul Gălăţean, ne putem antrena în bazinul de la Baia Comunală. Este foarte important pentru pregătirea lui Ştefan, însă avem nevoie şi de sponsori pentru a putea merge mai departe. Ţinta mea, în ceea ce îl priveşte pe Ştefan, este participarea la Jocurile Paralimpice de la Tokio, din 2020", a spus antrenorul Cătălin Verholeac.

Cum îl puteţi ajuta pe Ştefan

Suma necesară participării la Cupa Galicia se ridică la aproximativ 80.000 de lei, evident, un ţel imposibil de atins fără sprijinul oamenilor generoşi. Aici sunt incluse cantonamentele, echipamentul, drumul, cazarea, alimentaţia, taxa de participare etc. Puteţi contribui la îndeplinirea visului tânărului campion gălăţean prin donaţii făcute în contul în lei RO84BACX0000000871974000 - Unicredit Ţiriac Bank, pe numele Iliescu Victor Ştefan.

Citit 3886 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2017 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.