Societăţi comerciale AMENDATE pentru lipsa autorizaţiilor

Societăţi comerciale AMENDATE pentru lipsa autorizaţiilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii locali au făcut mai multe verificări la societăţile comerciale din Galaţi. Un astfel de control a fost efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru pe strada Brăilei. Aici, poliţişti locali au constatat că se desfăşurau activităţi comerciale de tip bar fără „Acord de funcţionare pentru exercitarea activităţii de comercializare în zone publice” şi „Autorizaţie pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică”, documente care sunt eliberate de către autoritatea publică locală. Totodată, pe trotuarul din faţa punctului de lucru erau amplasate mai multe mese şi scaune fără autorizare şi achitarea taxelor legale.

Societatea a fost sancţionată cu amenzi în cumul de 1.000 de lei, conform prevederilor OG 99/2000 şi HCL 307/2006.  

O altă firmă controlată are punctul de lucru pe Bulevardul George Coşbuc. La faţa locului, poliţiştii locali au constatat că societatea avea amplasate lângă punctul de lucru trei lăzi pentru îngheţată şi patru vitrine frigorifice, fără a avea autorizaţie legală şi fără a avea achitată taxa pentru amplasarea vitrinelor. Şi în acest caz societatea a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor HCL 307/2006.

Citit 2333 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 02:35

1 comentariu

 • postat de eu
  Marți, 23 Mai 2017 17:03
  Iată de ce toată lumea aruncă pe jos absolut tot ce nu mai are nevoie, scuipă, parchează pe unde și nici cu gândul nu gândești, se urcă cu copitele pe bănci, trag de poșete și gâtuie copiii în tronson pentru 5 lei, rup copaci, indicatoare rutiere, se bat și se îmbată pe la garaje, au service ilegal în garaj și câte și mai câte... Într-un cuvânt, tot ce ne face pe noi ăștia 10 % poate, să simțim că trăim între animale... Programul de 8 ore al dihaniilor ălea burtoase care freacă telefonul în mașină cu motorul pornit e ocupat în totalitate de lada frigorifică, cam cu ce se ocupă ei în timp ce animalele de taximetriști din piața centrală de exemplu au transformat o zonă în care s-au băgat totuși mulți bani publici într-un spațiu după chipul și asemănarea lor, la 10 metri distanță de secția de poliție
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.