Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Duminică, 18 iunie, în jurul orei 21,40, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galaţi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Andrei R., în vârstă de 32 de ani. Bărbatul era pasager într-un autocar marca Setra.

„La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Citit 817 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 17:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.