NU a respectat proiectul tehnic

NU a respectat proiectul tehnic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au efectuat verificări la un imobil situat în Galaţi, pe strada Alexandru Vlahuţă. În urma controlului efectuat la faţa locului, oamenii legii au constatat că au fost executate lucrări de construcţie fără respectarea proiectelor tehnice în baza cărora au fost emise autorizaţiile de construire. Acesta a fost motivul pentru care proprietarul imobilului a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.500 de lei. Mai mult, în cauză s-a dispus şi intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

Citit 819 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 18:02

1 comentariu

  • postat de marius Luni, 19 Iunie 2017 21:18 Link la comentariu
    0
    0

    Oare politia se poate sesiza cu privire la modul cum a fost constrita terasa de langa CEC(tiglina 2).Este posibil sa se construiasca asa de haotic si sa se ocupe tot trotuarul?Noi, pietonii,trebuie sa circulam prin strada?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.