Percheziţii de amploare în judeţul Galaţi. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări şi motorină

Percheziţii de amploare în judeţul Galaţi. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări şi motorină
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Percheziţii în desfăşurare, în judeţul Galaţi. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT Galaţi, au descins, încă de la primele ore ale dimineţii, la 12 adrese din mai multe locaţii de pe raza judeţului. Acţiunea vizează destructurarea unui grup infracţional organizat, format din cetăţeni români şi din Republica Moldova, specializat în săvârşirea infracţiunii de  contrabandă cu produse accizabile din tutun şi energetice (benzină, motorină).

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi vor fi aduse, în vederea audierii, 34 de persoane.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi, Oancea, Folteşti, Brăila, efectivelor de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi şi lucrătorilor vamali din cadrul D.R.V. Galaţi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., la finalizarea lor urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citit 8527 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2017 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.