Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

În Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi Feroviar a sosit, vineri dimineaţă, pe sensul de intrare în România, o garnitură de tren de marfă, având în componenţă 51 de vagoane, încărcate cu minereu de fier concentrat.
În urma schimbului de informaţii cu omologii din Republica Moldova,  poliţiştii de frontieră le-au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra vagoanelor garniturii.
"Deoarece, la unul dintre vagoane, echipa de control a observat o modificare a configuraţiei încărcăturii, s-a procedat la îndepărtarea unei părţi din minereu, iar la o adâncime de aproximativ 20 de cm au fost descoperiţi doi saci de rafie, înveliţi în folie neagră de plastic, în care era cantitatea totală de 28.000 de ţigarete (1.400 pachete) marca Plugarul, de provenienţă Republica Moldova", ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare totală de 2.125 de lei, în vederea confiscării, iar mecanicul de locomotivă, lucrător al Căilor Ferate Moldova, a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Citit 6220 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2017 17:47

2 comentarii

 • postat de RSM Duminică, 25 Iunie 2017 20:27 Link la comentariu
  3
  2

  Oare cine mai fumeaza tigari PLUGARUL?
  Verificati mai amanuntit pers. care fac tranzit curent

  Raportează
 • postat de x Sâmbătă, 24 Iunie 2017 06:12 Link la comentariu
  2
  9

  "Praf in ochii" publicului.
  Cred ca nu s-a dorit deloc destramarea retele (crima organizata transfrontaliera).
  Nu s-a dorit mai mult, altfel se astepta si se urmarea cine prelua marfa, cine o distribuia, etc.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.