Amețeală. E doar de la băutură? Noi glume pe seama lui Mihai Tudose

Amețeală. E doar de la băutură? Noi glume pe seama lui Mihai Tudose
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

CUM ALTFEL? Ne alăturăm şi noi glumelor care s-au tot făcut în aceste zile pe seama faptului că noul premier are figură de beţiv. Din câte am înţeles, Mihai Tudose nici măcar nu bea. Foarte posibil, dar vă spunem sincer că ne-ar fi plăcut mult mai mult explicaţia cu băutura. Celelalte variante nu sunt chiar atât de savuroase.

O posibilitate care nu a fost luată în calcul până acum

Toată lumea se întreabă cum e posibil ca Mihai Tudose să arate atât de bătrân la 50 de ani. Iar explicaţia cea mai des întâlnită este că e desfigurat de băutură. Greşit! Într-adevăr, Mihai Tudose s-a născut acum 50 de ani, dar cel pe care îl vedem în aceste zile la televizor nu e Mihai Tudose la vârsta de 50 de ani. De fapt, este un Mihai Tudose trimis din viitor cu maşina timpului. E mai mult decât evident că peste 20-25 de ani, Liviu Dragnea va fi reuşit să construiască maşina timpului pentru că cel care umblă acum prin Palatul Victoria este, de fapt, Mihai Tudose pe la 80 de ani. „Probabil că, prin 2040, Liviu Dragnea îşi va da seama că a făcut prea puţini bani când a avut puterea în mână. Este motivul pentru care, în momentul în care va fi descoperit maşina timpului, îl va trimite în timp pe Mihai Tudose cu scopul clar de a «trage» mai mulţi bani din bugetul statului. Doar aşa se explică faptul că Mihai Tudose are 50 de ani, dar arată de 80. Sigur, cealaltă variantă este, aşa cum spuneam băutura, dar din câte am înţeles, nu prea pune gura”, a declarat analistul politic Armand Marin.

Să ne întoarcem, totuşi, la varianta cu băutura

Mulţi se întreabă de ce Liviu Dragnea nu a ales un premier din Galaţi dacă tot căuta unul care să aibă faţă de drojdier. Şi Dragnea chiar ar fi putut să aleagă premier de la Galaţi, că şi aici stau pesediştii în genunchi în faţa lui. „Diferenţa este că brăileanul Mihai Tudose măcar are demnitate: stă în genunchi din cauza băuturii, nu pentru că aşteaptă un poponeţ la pupat”, a mai explicat Armand Marin.

Sigur e din Brăila?

Unii oameni se întreabă, totuşi, dacă informaţia cum că Mihai Tudose e brăilean e chiar reală. Practic, oamenii susţin că nu prea are cum să fie brăilean pentru că, la cât de rupt de băutură arată, sigur e din Cudalbi. „Auzim peste tot că populaţia din mediul rural este una îmbătrânită. Foarte adevărat, însă doar în ce priveşte felul în care arată, pentru că în buletin toţi au 30-40 de ani, maximum 50 de ani. Arată mai bătrâni de la băutură. Aşa şi cu Mihai Tudose. Are 50 de ani, arată de 80, deci sigur vine din mediul rural, din mediul în care se consumă alcool cu damigeana”, susţine analistul Armand Marin. De altfel, unele teorii spun că, de fapt, Mihai Tudose ar fi chiar de pe altă planetă. „Noaptea, când e linişte deplină, se aud urletele de fericire ale klingonienilor din spaţiu, fericiţi că unul din specia lor a reuşit să ajungă prim-ministru într-o ţară din Europa.

Mihai TuDOPse

Pamflet în versuri

Trăiască dictatura!

Numai aşa, prin dictatură/ şi prin concordie regală,

se poate-nlătura [degrabă/ (în veci)] dictatul neam-prostiei,

numai aşa se poate şterge/ (în veci) dictatul nesimţirii

din gând, din suflet şi din lege,/ pe toată harta României!

 

Numai aşa, printr-o dictare/ de-nvăţătură şi coroană,

se poate cultiva respectul,/ patriotismul şi păsarea,

numai aşa scăpăm de toate/ lepădăturile terestre,

doar tronul serios ni-i leacul,/ doar monarhia ni-i scăparea!

 

Sărmanei noastre România/ doar dictatura i-i salvarea:

măcar un an Ştefan cel Mare/ şi cu Vlad Dracul la Putere!!!

Numai aşa se poate crede-n/ reanimarea Demnităţii

călcate-n sârg de haimanale,/ strâmbi, trădători şi hahalere!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, voce politicianului:

Doar o schemă să cânte şi Alex Velea

Drogurile nu sunt atât de răspândite cât să necesite concerte de amploare în fiecare oraş. Rubrica Pamflet a aflat care este adevărul din spatele acestor campanii. De fapt, totul e doar o schemă ca să ni-l aducă pe Alex Velea pe scenă. „La noi drogurile sunt promovate tocmai de lupta antidrog. E ca atunci când cine îţi spune «nu te gândi la un elefant roz!». Ei, ia zi, la ce te gândeşti când ţi se spune asta? La o zebră portocalie? Nici vorbă! Evident că te gândeşti la un elefant roz, adică exact la ce ţi s-a spus să nu te gândeşti”, a explicat psihologul Eliza Sufleţel. De altfel, genul acesta de schemă când ţi se deturnează atenţia de la adevărata problemă este des întâlnită în societatea de consum. De exemplu, benzinăriile de la noi nu îşi scot banii din vânzarea de carburanţi. „E şi acolo tot o schemă. Dau posibilitatea oamenilor să îşi pună benzină, dar banii şi-i scot de la adaosul de la biscuiţi, sandvişuri, cafea şi băutură”, a explicat economistul Marcel Doldora, specialist în afaceri ascunse.

Alex Valea!

Mihai Tudose, proiect special pentru Cudalbi

Cea mai importantă lucrare pe care o va demara guvernul condus de Mihai Tudose este un sistem de alimentaţie publică cu băuturi alcoolice. Proiectul pilot va fi demarat la Cudalbi. „Practic, va fi o reţea de ţevi prin care va curge băutură, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiţi să meargă la cârciumă. Evident că băutura se va plăti, robinetele urmând să fie dotate cu şpriţometre”, a declarat o sursă din noul guvern PSD.

Proiect pe Ţeavă

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din categoria PAMFLET

Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".
Citit 3424 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2017 08:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.