PARADĂ fastuoasă pe străzile Galațiului. Mii de oameni au mărșăluit pe ritmuri muzicale (Foto)
Foto: ”Viața liberă”, Teodora Miron

PARADĂ fastuoasă pe străzile Galațiului. Mii de oameni au mărșăluit pe ritmuri muzicale (Foto)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Manifestările dedicate ”Zilele Dunării” au continuat și vineri, 30 iunie, cu o paradă specială, intitulată ”Summer Parade”, eveniment care a atras mii de gălățeni. Atmosfera a fost încinsă de carele alegorice, dar și de muzică antrenantă. Parada, cea mai mare de până acum din orașul nostru, a adus laolaltă dansatori de toate tipurile, sportivi, personae cu dizabilități, bicicliști, motocicliști, dar și oameni simpli veniți cu aminalele de companie sau cu copiii. Coloana, care a plecat de la ”Nespălata” a parcurs strada Domnească până la Grădina Publică, ocazie bună pentru animatorul evenimentului care a putut prezenta date istorice despre toate obiectivele din centrul orașului.
 
Cei care au deschis parada au fost motocicliștii, care ne-au mărturisit că, pentru acest eveniment, și-au permis să renunțe la echipamentele de protecție, îndurând astfel mai ușor temperaturile ridicate.
 
De la paradă nu a lipsit nici drapelul României, mai mulți tineri defilând cu un steag de aproximativ 500 de metri pătrați. Întreaga paradă s-a încheiat în Grădina Publică, unde a avut loc și un fflashmob pe ritmuri populare, la care au participat aproximativ 600 de persoane.
 
Summer Parade este la prima ediție, dar nu va fi ultima și asta pentru că organizatorii promit multe surprize și anul viitor.
 
Acțiunile ”Zilelel Dunării” vor continua și sâmbătă, dar și duminică. Astăzi, începând cu ora 19,30, pe esplanada din fața Hotelului Danube Stars (fost Dunărea) va fi organizat  un spectacol de gală pentru toți gălățenii iubitori de muzică. Seria de evenimente se va încheia în 2 Iulie 2017, când veți putea asista în Valea Țiglinei, începând cu ora 10,00, la un concurs de ciclism “montan” urban.
 
Citit 8573 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2017 16:22

4 comentarii

 • postat de revoltat
  Duminică, 02 Iulie 2017 23:08
  Am fost tinuti la o coada imensa sa luam tichete pentru plimbarea cu vaporasul. In viata mea nu mai particip zilele dunarii. Sa stai in soare o ora si 45 minute pentru un tichet gratuit e umilinta maxima si bataie de joc. Pucheanu nu mai vede votul mei si a altor cateva sute.
  1
  1
  Raportează
 • postat de corneliu
  Duminică, 02 Iulie 2017 09:12
  Corect, 70 de ani de socialism neintrerupt (1947-2017) la malul Dunarii trebuie sarbatoriti! Secera si ciocanul nu mai este la vedere, este in suflet. 70 de ani de distrus temeinic un oras , cultura acestuia, specificul, invatamantul, sanatatea, compasiunea, solidaritatea, arhitectura, natura, si ...speranta. La mai multe ..tovarasi!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Cristian
  Sâmbătă, 01 Iulie 2017 18:27
  Care-s carele? Unde-i mob-ul? Din imagini totul e cam jalnic, nicidecum fastuos.
  0
  8
  Raportează
 • postat de 2na
  Sâmbătă, 01 Iulie 2017 18:07
  vremea a tinut cu organizatorii, a fost cald si bine!
  4
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.