A furat două tone de grâu de pe un şlep

A furat două tone de grâu de pe un şlep
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Brăila, aflaţi în misiune de supraveghere pe malul stâng al Dunării, au oprit pentru verificare şi control o căruţă condusă de brăileanul Stere S., de 48 de ani. Bărbatul transporta 14 saci încărcaţi cu grâu, a căror provenienţa nu a putut-o justifica. În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, abandonate la malul fluviului, o barcă, având ataşat un motor marca Yamaha, încărcată cu grâu, iar în vegetaţia din apropiere, încă cinci saci cu grâu. Mai mult, oamenii legii i-au depistat, la malul Dunării, pe brăilenii Marian M., de 56 de ani şi Virgil G, de 32 de ani, care aveau rolul de a prelua grâul de la un şlep motor, ancorat în zona kilometrului fluvial 198. Şlepul, încărcat cu grâu, aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Călăraşi.

În urma audierii marinarului de pe şlepul în cauză, gălăţeanul Cornel B., de 43 de ani, care era şi delegatul mărfii, s-a stabilit că acesta a sustras cantitatea de 1.860 kilograme de grâu pe care a distribuit-o către cei doi cetăţeni găsiţi la malul Dunării.

Grâul, în valoare de 1.116 lei, barca din tablă, în valoare de 1.000 de lei, şi motorul ataşat, în valoare de 1.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1750 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.