Doi fraţi, înjunghiaţi de un vecin la Pechea

Doi fraţi, înjunghiaţi de un vecin la Pechea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi au acordat îngrijiri medicale în nu mai puţin de şase cazuri de agresiuni, toate petrecute duminică, 23 iulie. Toate aceste evenimente s-au petrecut pe fondul consumului de alcool. Cel mai grav caz s-a petrecut în comuna Pechea, acolo unde doi fraţi, de 19 şi 21 de ani, au fost înjunghiaţi cu cuţitul de un vecin. "Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat în burtă, iar cel de 21 de ani în spate, în zona lombară. Ambii au primit îngrijirile medicale necesare, după care au fost duşi la Spitalul Judeţean Galaţi", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.
La Judeţean au ajuns şi doi tineri din Tudor Vladimirescu,ambii bătuţi de mai mulţi agresori. Ultimele două agresiuni au avut loc la Şendreni, acolo unde un tânăr de 22 de ani a fost bătut de cinci bărbaţi băuţi, şi la Bereşti, unde un bărbat de 40 de ani a fost agresat în propria sa locuinţă. În toate cazurile, Poliţia Galaţi a deschis dosare penale pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

Citit 4665 ori Ultima modificare Luni, 24 Iulie 2017 22:37

2 comentarii

 • postat de X
  Marți, 25 Iulie 2017 12:10
  @Ion - ce zici tu e cenzura si asta nu se poate asocia decat comunismului !
  Daca prezinti o singura parte a povestii nu e niciodata bine, sau crezi ca dl Politist care vine sa prezinte tragedia e impartial?!
  Vrei sa-mi zici ca acolo unde scrie la tembelizor "Interzis minorilor sub 14 ani!" iti trimiti copilul de 10 ani la somn ? sa fim seriosi ....
  Si inca ceva, la cat de conectati la internet sunt "minorii" din ziua de azi, sunt ferm convins ca stiu mai multe ca tine din toate domeniile pe care tu vrei sa dai la o parte ca fiind tabu ! Cu un simplu telefon iti prezinta o decapitare a lu ISIS, pe saracul Politist taiat la gat si 3 filme porno in background !!
  0
  6
  Raportează
 • postat de Ion
  Marți, 25 Iulie 2017 06:47
  Acesta este rezutatul mediatizarii la TV al unor infractiuni (cum ar fi intamplarea nefericita cu politistul injunghiat in Gara de Nord), de ce nu se iau masuri in acest sens? aceste cazuri ar trebui prezentate intr-o emisiune speciala (la o ora adecvata nu cand pot vedea minorii), de catre un reprezentant al Politiei, nu ca pe "stiri bomba" la orice canal de stiri, ceea ce creaza un sentiment de instabilitate in tara.
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.