Peste 50 de percheziţii domiciliare în Galaţi şi Vaslui. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări

Peste 50 de percheziţii domiciliare în Galaţi şi Vaslui. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au demarat, joi dimineaţă, mai multe percheziţii domiciliare în judeţele Galaţi şi Vaslui. Acţiunea vizează destructurarea unei reţele infracţionale care avea preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Iaşi,  oamenii legii efectuează 51 de percheziţii domiciliare, la mai multe locaţii de pe raza celor două judeţe, dar şi 27 de percheziţii la autoturismele folosite de către suspecţi în activitatea infracţională.

La percheziţii participă lucrători din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi şi 40 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, urmând a fi puse în aplicare 46 de mandate de aducere la audieri.

Documentarea activităţii infracţionale a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operaţiuni Speciale - Biroul Operaţiuni Speciale Vaslui.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citit 2814 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2017 12:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.