Gălăţeni leşinaţi pe capete, din cauza CĂLDURII

Gălăţeni leşinaţi pe capete, din cauza CĂLDURII
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teroarea din termometre, tradusă în peste 40 de grade Celsius la soare, a pus la grea încercare rezistenţa gălăţenilor de toate vârstele. Nu doar vârstnicii sau bolnavii fac faţă cu greu caniculei insuportabile care a plasat judeţul nostru sub Cod portocaliu, ci şi tinerii. O dovedesc intervenţiile echipajelor de la Ambulanţă, care de miercuri şi până joi la orele prânzului au fost solicitate să acorde ajutor pentru 12 oameni cărora li se făcuse rău din cauza căldurii excesive.

Potrivit directorului SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi, de intervenţie medicală au avut nevoie persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 90 de ani, majoritatea femei, cărora li s-a făcut rău acasă sau în locuri publice şi care au fost transportate la spital.

În pericol a fost şi un tânăr de 16 ani, care dorind să se răcorească în Dunăre, la Cotul Pisicii, era cât pe ce să se înece, dar a fost salvat în ultimul moment şi preluat de elicopterul SMURD. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru un alt bărbat, de 62 de ani, care a murit subit joi, în jurul prânzului, în faţa blocului M2 de pe bulevardul Coşbuc. Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească dacă acesta a murit din cauza căldurii sau din alte cauze.

ATENȚIE! Galaţiul se va topi la temperaturi de 40 de grade Celsius. A fost instituit COD PORTOCALIU de CANICULĂ - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 6108 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2017 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.