Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a încins şi mai tare atmosfera sufocantă a după-amiezei de duminică, după ce s-a dezlănţuit în public, băgând groaza atât în cei care locuiesc la blocurile de pe strada Oţelarilor, cât şi în trecători.

Individul, turmentat de căldură, dar şi de alte substanţe pe care le consumase de bunăvoie, a trecut la injurii şi ameninţări fără nicio limită, fapt care i-a determinat pe oameni să sune la 112 şi să ceară ajutor. La faţa locului au ajuns jandarmii.

"A fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care pe fondul consumului de alcool şi substanţe halucinogene a început să adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă trecătorilor şi locatarilor din zonă.  Întrucât bărbatul avea un comportament violent, atât faţă de cetăţeni, cât şi faţă de oamenii legii, jandarmii l-au încătuşat şi ulterior au solicitat sprijinul unui echipaj medical, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Scandalagiul a fost internat în spital şi va trebui să plătească amenzi care însumează 2.000 de lei.

Citit 1724 ori Ultima modificare Luni, 07 August 2017 18:44

1 comentariu

  • postat de vai mama Luni, 07 August 2017 22:13 Link la comentariu
    4
    5

    Nu i-as da nicio amenda unui astfel de om. E deja prada viciului. Viciul ii coordoneaza viata si atitudinea. L-as lua de pe strada si l-as baga in spital la dezintoxicare, la modul serios, obligatoriu, l-as duce si la psiholog si, dupa ce i-as da drumul din nou, in libertate, i-as povesti ce-l asteapta daca mai scapa boii. Astfel, cu amenda loviti intr-un om deja lovit si amenda nu va avea niciun efect, eventual unul negativ pentru ca il va da in depresie si altele si va apela din nou la viciul salvator. Parca ne-am pierdut mintile cu totii. La orice pas vad "executii" publice, de la primar pana la ultimul boschetar. Suntem jalnici!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.