Şi totuşi, au văzut gălăţenii OZN-uri?

Şi totuşi, au văzut gălăţenii OZN-uri?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit şi alte „dovezi” ale unor prezenţe necunoscute pe cerul gălăţean în data de 21 august. Chiar dacă unii dintre cititori ne-au certat că dăm credit tuturor mesajelor venite pe adresa redacţiei, vom continua. Din respect pentru cei care ne scriu, dar şi din curiozitate. Pentru că nimeni n-a reuşit să ne lămurească exact ce s-a văzut în 21 august şi care este explicaţia ştiinţifică a fenomenului.

Revenim aşadar cu un alt mesaj, însoţit de această dată de imagini.

„Familia mea care este în Galaţi a reuşit să capteze digital nişte filmuleţe ale "fenomenului" cu pricina. Datorită faptului că eu mă descurc mai bine cu internetul, m-au rugat pe mine să vi le trimit. Singura poza făcută în acea seara a ieşit cam "tremurată", dar o ataşez şi pe aceea”.

„Nu ştim ce fenomen a fost captat aici pe video sau dacă într-adevăr sunt OZN-uri. Acele globuleţe par a se deplasa în sincron pe o distanţă destul de mare, ceea ce după umila mea părere ar trebuie să excludă teoria fulgerelor globulare expusă în rubrica Comentarii ataşată versiunii online a articolului. Cert este că a fost "ceva"! Vizionare plăcută!”

Citit 2030 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.