Maşină furată din Anglia, depistată la Oancea

Maşină furată din Anglia, depistată la Oancea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În  Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor trecerii frontierei, Victor M., în vârstă de 27 de ani, cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova. Tânărul era pasager într-un microbuz marca Mercedes, care tracta, pe o platformă, un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie.

“Cu ocazia controlului de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat în vederea confiscării, semnalare introdusă de către autorităţile din Marea Britanie », ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Despre cele constatate, Victor M. a declarat că a cumpărat autoturismul din Londra, contra sumei de 2.000 de lire sterline, neavând cunoştinţă despre faptul că autoturismul figurează în vreo alertă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pe numele bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt.

Autoturismul, în valoare de 10.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citit 2767 ori Ultima modificare Vineri, 25 August 2017 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.