Copil de un an, în stare gravă după ce a căzut într-o balie
Foto: Pixabay

Copil de un an, în stare gravă după ce a căzut într-o balie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Tecuci, o fetiţă de doar un an a fost la un pas să se înece într-o balie cu apă şi detergent, după ce a fost lăsată nesupravegheată de părinţi. Micuţa a fost dusă de urgenţă la spitalul din Tecuci chiar de părinţii ei. Ţinând cont de faptul că starea fetiţei era gravă, medicii au solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta pacienta la Galaţi. „Copil de un an, găsit în stop cardio-respirator la Spitalul din Tecuci. Lăsat nesupravegheat, a căzut într-o balie cu apă cu detergent, practic stop prin asfixie mecanică cu apă. A fost resuscitat, este în momentul de faţă intubat şi ventilat mecanic”, ne-a explicat Liliana Dragomir, medic UPU-SMURD Galaţi.

Micuţa a fost ulterior transportată la Spitalul de Pediatrie, medicii de aici fiind rezervaţi cu privire la pronostic. „Din păcate, starea copilului este foarte gravă, dar, datorită eforturilor colegilor noştri de la SMURD, a fost stabilizat. Iniţial a fost în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, iar după aceea au transportat-o cu elicopterul până aici. Starea este stabilă, dar, în continuare, rămâne foarte gravă”, ne-a declarat Sorin Sacagiu, medic la Spitalul de Pediatrie. 

Părinţii au ajuns şi ei la Galaţi, dar au refuzat să facă declaraţii. Medicii au evaluat starea micuţei şi au decis să o transfere la un spital din Bucureşti.

Citit 4426 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 August 2017 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.