Au furat motorină de la firma la care lucrau

Au furat motorină de la firma la care lucrau
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Duminică noaptea, operatorul care deservea sistemul de supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a observat, pe direcţia localităţii de frontieră Şiviţa, în apropierea digului de protecţie al râului Prut, două tractoare şi două persoane care nu îşi justificau prezenţă în zonă. Imediat, un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a oprit cele două tractoare, la volanul acestora aflându-se doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 de ani, angajaţi ai unei societăţi agricole care deţine terenuri agricole şi culturi în zona de frontieră.

În urma verificărilor efectuate asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din material plastic ce conţineau cantitatea totală de 360 de litri de lichid, având consistenţa şi mirosul specific motorinei. Fiindu-le solicitate detalii, cele două persoane au declarat că au sustras cantitatea de combustibil dintr-un rezervor al tamburilor unui dispozitiv de irigaţii, aflat în funcţiune, ce aparţine societăţii la care sunt angajaţi, cu intenţia de a o valorifica.

Cantitatea de 360 de litri de combustibil, în valoare de aproximativ 2.100 de lei, a fost predată administratorului firmei, iar cele două persoane sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră gălăţeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citit 2405 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2017 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.