Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

În timpul activităţii de patrulare, poliţiştii locali au constatat că numitul B.M. îşi spăla autoturismul pe zona verde (domeniul public), de şoseaua Galaţi-Smârdan, folosind detergenţi. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 307/2006.

De asemenea, oamenii legii l-au depistat, în zona Barboşi, pe gălăţeanul G.V., în timp ce efectua lucrări de reparaţii la autoturism, murdărind astfel domeniul public. În acest caz, poliţiştii locali l-au sancţionat contravenţional pe bărbat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 307/2006.

Aceeaşi amendă, de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 307/2006, a fost aplicată şi gălăţeanului I.O.N.. Bărbatul a fost depistat în timp ce ardea deşeuri de conductori electrici pe Drumul de Centură.

Citit 5318 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 18:07

3 comentarii

 • postat de singur eu Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 22:17 79.116.97.*** Link la comentariu
  2
  1

  Stiati ca politistii locali,mai precis sefii lor au service-uri si spalatorii auto si nu prea mai au clienti?Ala care-si repara autoturismul la Barbosi,cu ce murdarea "domeniul public"?E si curata tare strada si ulitele la Barbosi,ce sa spun...Ce,toti facem banii cu ce avem intre picioare sau toti avem salarii nesimtite?Daca ma pricep sa-mi repar masina singur,de ce sa apelez la un service si sa nu o repar singur???Si daca arunc doua galeti de apa pe masina,sa curat praful ridicat pe ea de utilajele Primariei care chipurile curata strada (dar fara apa de multe ori si ridica praful),sau praful ridicat de autobuzele Transurb-ului care trec cu viteza pe langa masina mea,de ce sa fiu amendat?Pana la urma Primaria ne mai reprezinta pe noi,oamenii simpli,cum era normal odata,sau a ajuns sa reprezinte o gasca de mafioti care isi fac legi in interesul propriu?

  Raportează
 • postat de Al Joi, 14 Septembrie 2017 23:56 Link la comentariu
  4
  4

  Politie locala politie comunitara jandarmerie platite din banii publici sunt impotriva oamenilor care i platesc...se putea da un avertisment

  Raportează
 • postat de Akbar Joi, 14 Septembrie 2017 18:45 Link la comentariu
  2
  14

  Excelent ! Poate aplicati aceleasi sanctiuni si hoardelor de ghiortani care lasa in urma munti de gunoaie.
  Mediatizare cu nume si prenumne, poza si cuantumul amenzii incasate de ghiortan.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.