Şoferii vitezomani zboară de pe carosabil

Şoferii vitezomani zboară de pe carosabil
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Două accidente rutiere, trase la indigo, au avut loc luni seară, după ploaie, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed. Din fericire, nu au existat persoane care să fi fost prezente în calea bolizilor care au ieşit de pe şosea şi s-au oprit fie în copaci, fie în stâlpi, însă de suferit au avut chiar şoferii, precum şi maşinile, grav avariate.

Unul dintre evenimente a avut loc pe strada Oţelarilor, aproape de miezul nopţii, din cauză că un bărbat de 35 de ani, aflat la volanului unui BMW, a pierdut, oficial, controlul volanului şi a intrat într-un copac ornamental de pe marginea drumului, pe care l-a pus la pământ. În urma impactului, şoferul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri meicale, dar nu atât rănile au fost cele care l-au dus la spital, ci comportamentul agitat şi suspect, care i-a determinat pe poliţişti să ceară analize de sânge.

Tot pe mâinile medicilor a ajuns şi un brăilean de 22 de ani, care, în timp ce conducea pe Calea Prutului, în zona intersecţiei cu strada Macului, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a oprit într-un stâlp. Poliţiştii au deschis, în ambele cazuri, dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 4951 ori Ultima modificare Marți, 10 Octombrie 2017 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.