Sancţiuni pentru şoferii de maxi-taxi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma unei acţiuni comune a ofiţerilor Serviciului de Investigare Fraude Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarilor din cadrul Gărzii Financiare Galaţi şi a inspectorilor din cadrul Serviciului Transporturi al Primăriei Galaţi au fost verificate 105 microbuze şi 4 operatori de transport. Acţiunea a  vizat combaterea ilegalităţilor ce se comit în sectorul de transport rutier de persoane cu maxi-taxi, în municipiul Galaţi.

În urma activităţilor efectuate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la suma de 9.360 lei.

Astfel, au fost identificate şi microbuze aparţinând a trei operatori de transport rutier de persoane, ce îşi desfăşoară activitatea în municipiul Galaţi, ale căror conducători auto au prezentat foi de parcurs necompletate la rubrica serii bilete, fapt pentru care comisarii Gărzii Financiare Galaţi i-au sancţionat cu amenzi în valoare de 6.000 lei.

Şase şoferi au fost sancţionaţi contravenţional din cauză că nu eliberaseră bilete de călătorie, trei  au primit amenzi pentru că nu aveau atestat profesional în domeniul transportului rutier de persoane, iar alţi doi  şoferi vor plăti pentru că nu purtau în momentul controlului centurile de siguranţă.

Poliţiştii gălăţeni nu au găsit în trafic, cu ocazia acestei acţiuni, mijloace de transport fără autorizaţie sau licenţă de transport.

Citit 836 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.