Descarcă aplicaţia Viaţa liberă şi CÂȘTIGI de Crăciun un SMARTPHONE!

Descarcă aplicaţia Viaţa liberă şi CÂȘTIGI de Crăciun un SMARTPHONE!
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Din această toamnă, "Viaţa liberă" este citită şi de pe dispozitivele mobile, direct din aplicaţia dedicată. Aceasta este disponibilă şi se poate descărca gratuit pe device-ul dvs. din Google Play sau direct de pe www.viata-libera.ro.

Realizată pe acelaşi concept grafic ca şi cotidianul online şi respectând rigorile impuse de mediul virtual, aplicaţia aduce mai aproape de utilizator ştirile din Galaţi. Structura respectă preferinţele cititorilor pentru anumite domenii şi trimite notificări de newsalert. De asemenea, implicăm cititorul şi îi oferim interactivitate, posibilitatea de a scrie comentarii sau de a fi reporter special al ziarului.

Fiecare dintre dvs., cei care aţi descărcat deja aplicaţia (sau intenţionaţi să faceţi acest lucru), puteţi participa între 18 noiembrie şi 17 decembrie 2017 la concursul "Câştigă un smartphone de Crăciun cu aplicaţia Viaţa liberă". Condiţiile de participare sunt detaliate în regulamentul de pe site-ul nostru, la categoria "Concursuri", dar şi în paginile ziarului de astăzi. Pe scurt, tot ceea ce trebuie să faceţi este să descărcaţi aplicaţia, să faceţi un screenshot sau o fotografie a telefonului (sau tabletei) cu aplicaţia deschisă şi să o trimiteţi împreună cu datele de contact pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Tragerea la sorţi a câştigătorului se va face pe 18 decembrie 2017, la sediul ziarului, când se va decide care dintre cititorii noştri va intra în posesia smartphonului pus la bătaie. Anunţarea rezultatului tragerii la sorţi se va face doar în ziarul tipărit.

VEZI REGULAMENTUL - Click aici

Citit 6513 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.