Update. Circulaţia troleibuzelor 102, sabotată de un ornament

Update. Circulaţia troleibuzelor 102, sabotată de un ornament
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE - În urmă cu doar două zile, semnalam, în "Viaţa liberă", fragilitatea sistemelor de prindere a ornamentelor festive montate în oraş. "La primul vânt mai puternic, cred că jumătate din minunatele ornamente, montate în zone preponderent pietonale, îşi iau zborul! Sunt legate pur şi simplu "la mişto", cu nişte sârme ordinare", era sesizarea unui cititor, pe care am primit-o la redacţie.

Ei bine, ieri, căderea unui ornament a tras pe dreapta troleibuzele de pe linia 102. SC Transurb a anunţat pe portalul propriu că traficul pe strada Brăilei, în zona Neacşu, a fost îngreunat din cauză că unul dintre ornamentele stradale a căzut pe firul de contact folosit de troleibuze. Echipa de intervenţie aparţinând societăţii a intervenit pentru remedierea situaţiei, troleibuzele care deservesc traseul nr. 102 fiind  înlocuite cu autobuze.
Potrivit administraţiei locale, se pare că nu vântul a fost de vină, ci faptul că sistemele de prindere ale ornamentelor s-au îmbibat cu apă şi de aceea unul dintre ele s-a desprins.


"La primul vânt mai puternic, cred că jumătate din minunatele ornamente, montate în zone preponderent pietonale, îşi iau zborul! Sunt legate pur şi simplu "la mişto" cu nişte sârme ordinare. Trebuie luate măsuri înainte să se producă vreo tragedie", este sesizarea pe care am primit-o la redacţie şi am transmis-o Primăriei.

Administraţia locală ne-a comunicat că a notificat asocierea care montează instalaţiile de iluminat festiv şi că aceasta răspunde pentru orice problemă care ar putea apărea.

Citit 8643 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2017 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.