COPIL INTOXICAT cu fum, într-un incendiu

COPIL INTOXICAT cu fum, într-un incendiu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pompierii gălăţeni au intervenit, luni dimineaţă, 27 noiembrie 2017, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o casă din comuna Pechea. Apelul către pompieri a fost dat de vecini. Un copil de trei ani a fost salvat din calea flăcărilor de mama sa, care a intrat în casă cu o lanternă şi l-a scos. O bună parte din acoperiş şi mobilierul din mai multe camere au ars complet.

"Cauza care a generat incendiul a fost un coş de fum defect. Din incendiu a fost salvat un copil de trei ani, care prezenta intoxicaţie acută cu fum. Copilul a fost stabilizat şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Copii Galaţi", a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Din păcate, medicii în grija cărora a ajuns copilul au constatat că micuţul suferise nu doar o intoxicaţie cu fum, ci şi arsuri ale căilor respiratorii superioare.

"În acest moment (luni după-amiază - n.r.), starea copilului este stabilă. Totuşi, el rămâne internat la Reanimare", a precizat managerului Spitalului de Copii Galaţi, dr. Victoriţa Ştefănescu. Pentru a stinge incendiul pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. De asemenea, la faţa locului a fost prezent şi un echipaj de Ambulanţă, alături de cei de la SMURD. De îngrijiri medicale a mai avut nevoie şi o persoană care suferise un atac de panică.

Citit 2008 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2017 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.