Beţie extremă la volan | A intrat cu TIR-ul în gardul unei case

Beţie extremă la volan | A intrat cu TIR-ul în gardul unei case
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cursă extremă finalizată în gardul unei case din Cuca, al cărei protagonist a fost un şofer profesionist, aflat într-o stare foarte avansată de ebrietate. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autotren, a fost la un pas de a provoca o nenorocire. A ieşit brusc de pe şoseaua principală care traversează comuna Cuca, a tăiat spaţiul verde de pe margine şi, după ce a rupt un stâlp de elctricitate, s-a oprit în gardul unei case. Oamenii au chemat poliţia, agenţii constatând că cel aflat la volanul autotrenului avea o alcoolemie de nu mai puţin de 1,07 grame la mie în aerul respirat. El este acum cercetat penal şi va fi obligat să plătească şi pagubele produse. Sub acuzare, tot pentru că nu s-au putut abţine de la băutură, au mai fost puşi, la finele săptămânii trecute, încă patru şoferi cu vârste cuprinse între 27 şi 63 de ani, pentru care etilotestele au indicat valori, în unele cazuri, extrem de mari.

"Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind  de 1,28 mg/l, 1,19 mg/l, 0,52 mg/l şi 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei patru bărbaţi au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar poliţiştii le-au întocmit dosare de cercetare penală", precizează cms. Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 2912 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2017 17:09

1 comentariu

 • postat de Tirpitz
  Luni, 27 Noiembrie 2017 19:52
  5.13.243.***
  Nu va fi pus sa plateasca nimic. Va plati asiguratorul. Iar accidentul nefiind cu victime cel mai probabil va scapa cu o pedeaspa cu suspendare.
  Trist si frustrant nu-i asa?
  Multumim justitiei independente din Romania!
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.