Pixel Watch, primul ceas Google

Pixel Watch, primul ceas Google
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pixel Watch, primul smartwatch de la Google cu un cadran de formă rotundă, a fost prezentat oficial. Prezentat pentru prima dată la evenimentul Google IO din luna mai, cel mai recent smartwatch Pixel Watch este răspunsul Google la populara serie Apple Watch, care funcţionează doar cu iPhone-uri. Pixel Watch poate funcţiona cu alte smartphone-uri Android, deşi se spune că funcţionează mai eficient cu telefoanele sale Pixel, similar cu căştile Pixel Buds.

Google spune că noul cadran al noului său Pixel Watch este fabricat din oţel inoxidabil reciclat în proporţie de 80 la sută. Cadranul său este disponibil în trei culori - negru, argintiu şi auriu. Utilizatorii pot upgrada smartwatch-ul cu benzi de culori diferite, potrivit site-ului India Today, citat de Mediafax.

Preţul Google Pixel Watch porneşte de la 349 de dolari, pentru varianta Bluetooth, şi 399 de dolari, pentru varianta LTE. Google Pixel Watch dispune de un cadran rotund din sticlă 3D cu suport tactil. Acesta funcţionează pe WearOS, deşi Google aduce şi caracteristici de la Fitbit, producătorul de dispozitive portabile de fitness pe care l-a achiziţionat recent.

Google spune că ceasul său Pixel Watch oferă cele mai bune calităţi atât ale unui fitness tracker, cât şi ale unui smartwatch, cu ajutorul capacităţilor ML (machine learning) de pe dispozitiv. Utilizatorii pot obţine, de asemenea, un scor zilnic de pregătire care este disponibil pe Fitbit Charge 5 şi pe smartwatchurile mai noi. Funcţia se află în spatele unui paywall, deşi clienţii vor primi şase luni de abonament gratuit la Fitbit premium, împreună cu ceasul. În afară de Pixel, Google a mai lansat seria Google Pixel 7 şi tableta Pixel.

Citit 25828 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2022 15:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.