Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Dacă sunteţi genul de persoană care atunci când consumă alcool peste măsură obişnuieşte să-şi sune pietenii, familia sau chiar foştii iubiţi sau iubite, atunci cunoaşteţi acel sentiment de penibil care apare în dimineaţa următoare. De acum înainte puteţi evita aceste situaţii neplacute dacă vă instalaţi o aplicaţie.

Drunk Mode îi ajută pe utilizatorii de Android sau iOS să-şi facă de cap toată noaptea şi să evite anumite situaţii penibile sau chiar periculoase pe care le-ar putea face după ce au consumat câteva pahare în plus. Aplicaţia e gratuită şi are numeroase funcţii, toate cu nume haioase.

Modul de funcţionare este simplu: înainte de a ieşi în oraş cu prietenii, utilizatorii selectează ce contacte vor să blocheze şi pentru cât timp. Timpul poate varia de la trei ore la 12 ore.

De asemenea, aplicaţia îţi poate găsi prietenii cu ajutorul GPS-ului, dacă te pierzi de ei, îţi poate chema un taxi sau îţi arată care a fost traseul exact pe care l-ai facut în noaptea respectivă.

Odată conectat, în cazul în care o persoană se rătăceşte sau se desparte de grup pentru a merge acasă, prietenii acestuia pot verifica locul în care se află şi dacă au ajuns în siguranţă acasă.

În cazul în care nu a trecut timpul setat pentru dezactivare, Drunk Mode se poate dezactiva doar după ce rezolvi un calcul matematic destul de complex. Sursa descopera.ro

Citit 3238 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.