Lingoul de aur a ajuns la câştigătoare | Premii la 30 de ani de ”Viaţa liberă”

Lingoul de aur a ajuns la câştigătoare | Premii la 30 de ani de ”Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Are 19 ani şi este fericita posesoare a unui lingou de aur. Este vorba despre Beatrice Marina Dumitriu, studentă în anul I la facultatea de Jurnalism, care a câştigat marele premiu pus la bătaie de "Viaţa liberă", cu sprijinul firmei Romero, la spectacolul aniversar care a marcat 30 de ani de existenţă a ziarului.

Beatrice a venit la spectacolul la care au cântat Among The Filters, Mad Grooves, Maria Magdalena Dănăilă, Freestay şi Florin Ristei şi Proconsul alături de alte cinci fete, colege de facultate. De altfel, cele cinci prietene au însoţit-o şi la redacţie atunci când tânăra norocoasă a venit să îşi ridice premiul. „Nici nu a vrut să ia tichetul la intrare”, ne-a mărturisit una dintre fete. Până la urmă, Beatrice a luat tichetul şi acesta i-a purtat noroc. Vestea a primit-o, cum altfel, tot de la colegele de facultate. „Colegele m-au sunat şi mi-au spus că am câştigat. Am crezut că fac glume şi că nu este adevărat. Abia apoi am văzut şi eu în ziar că numărul de pe tichetul meu este cel câştigător. Nici părinţilor mei nu le-a venit să creadă că am câştigat”, ne-a mărturisit Beatrice.

Tânăra studentă a intrat în posesia premiului pe care, cel mai probabil, îl va păstra ca amintire. „Este primul premiu din viaţa mea. Nu am câştigat niciodată nimic. Părinţii mei mi-au spus că ar trebui să încep să joc la loto. Încă nu ştiu ce voi face cu premiul, probabil îl voi păstra ca amintire”, a adăugat Beatrice.  

O felicităm pe norocoasa câştigătoare şi, atunci când termină facultatea, o aşteptăm la redacţie, din nou, pentru a deprinde tainele jurnalismului, un domeniu de care, spune ea, se simte atrasă.

Alte premii, alţi norocoşi

La spectacolul aniversar „Prietenii vieţii libere” au fost oferite, pe lângă lingoul de aur câştigat de Beatrice Marina Dumitriu, şi alte premii. Astfel, au fost puse la bătaie 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", 20 de vouchere a câte 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei fiecare de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună la fitness la EliteGym, cinci vouchere de câte 100 lei servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetică corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera, un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy. 

O parte dintre câştigători au venit la redacţie şi au intrat în posesia voucherelor. Cei care nu au făcut-o deja mai au la dispoziţie foarte puţin timp. Astfel, norocoşii care mai au de ridicat premii pot veni la redacţie pe 20, 23, 26 şi 27 decembrie, restul zilelor fiind nelucrătoare, între orele 15,00 şi 17,00. Cei care nu vor veni până la finalul anului să îşi ridice voucherele trebuie să ştie că vor pierde premiul câştigat la tombola aniversară. Aşadar, grăbiţi-vă!

Mulţumiri sponsorilor

Profităm şi de această ocazie pentru a le mulţumi celor care ne-au fost alături la spectacolul aniversar, realizat de Asociaţia "Danube Media Center", a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă". Sponsorilor menţionaţi mai sus li se adaugă şi Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Lemacons, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex şi Invictus. De asemenea, le mulţumim şi celor de la UVSAR şi ALFARO Security pentru asistenţă medicală şi servicii de securitate.

CITEȘTE din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 4424 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2019 13:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.