Evaluaţi acest articol
(108 voturi)
79 comentarii

Soarta sistemului de termoficare din Galaţi, străzile şi trotuarele care, adesea, atentează la siguranţa şoferilor şi a pietonilor, câinii care par de la o zi la alta şi mai mulţi, transportul public local de persoane sunt problemele stringente ale oraşului. Şi, pentru că tot vin vremuri electorale, ce se mai aude despre construcţia „Noului Galaţi” şi, mai cu seamă, când va fi el gata? Răspunsurile am încercat să le aflăm de la primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

- Domnule primar, săptămânal, în oraş se produce cel puţin o avarie care lasă sute, dacă nu mii de gălăţeni în frig. Cine-i de vină?

- Pentru avariile CET, evident că sunt de vină cei de la CET şi Guvernul, dar asta nu ne încălzeşte. De exemplu, pe strada Nicolae Bălcescu, am refăcut proiectul fostului primar, care nu prevedea şi înnoirea reţelelor de apă şi canalizare, şi am refăcut toate reţelele noi. În paralel, erau şi reţelele CET pe care noi nu aveam dreptul să le înlocuim. Guvernul le-a lăsat tot pe cele vechi. Am asfaltat strada şi acum avariile CET-ului ne-o hăcuiesc. E vina Primăriei?! Nu avem ce face, suntem legaţi de mâini şi de picioare! O reabilitare a întregului sistem de termoficare, a reţelei primare care aparţine CET, înseamnă răscolirea întregului carosabil din oraş. Era logic când am făcut investiţiile pe ISPA să fi găsit modalitatea, de la Guvern, să fie înlocuite şi acele reţele. Din păcate, nu s-a făcut şi plătim tribut.

- Şi atunci care este viitorul sistemului de termoficare?

- E un sistem în care, de peste 20 de ani, nu s-a investit nimic, de care toţi şi-au bătut joc, începând cu partidele. Fostul Apaterm a avut 1.200 de angajaţi! Calorgal funcţionează cu 513! Deci 700 de angajaţi au fost cadre de partid, ţinute pe banii noştri.

Am făcut eforturi fantastice să ţinem, totuşi, sistemul în viaţă. De când am început mandatul s-a schimbat un lucru esenţial: Romgaz a fost listat la bursă, are conducere franceză şi nu porneşte CET până nu primeşte banii înainte. Numai în mandatul meu avem o sută de milioane subvenţie, o sumă incredibilă cu care construiam, poate, cel mai modern spital! Nu mai aveam nicio stradă neasfaltată în Galaţi. Pot să mă judece gălăţenii, dar nu cei care nu plătesc! Cei care plătesc căldura şi cei care nu sunt racordaţi la sistemul centralizat au dreptul să ne judece că, în loc să cheltuim aceşti bani pentru dezvoltare, i-am cheltuit pentru menţinerea unui sistem care are sincope mari. Dacă lumea nu plăteşte, va trebui să oprim sistemul.

Dacă oamenii plătesc facturile, sistemul poate funcţiona mai departe. Dacă nu, nu putem să garantăm neplata oamenilor! Înseamnă o notă de plată scadentă, care poate veni pentru primar şi tot aparatul din jur, sau pentru comunitate. Oamenii au de ales!

- Sunteţi mulţumit de cum arată străzile şi trotuarele oraşului?

- Nu poţi să fii niciodată mulţumit de aşa ceva, pentru că şi atunci când le-ai finalizat pe toate, se deteriorează altele! Până să încep mandatul de primar, ni s-a vândut ideea că suntem cel mai canalizat oraş din ţară. În procente, asta se traduce de fapt în 28 la sută din întreaga reţea de apă şi canalizare a oraşului. Atât a fost. După trei ani şi jumătate vorbim de 67 la sută reţele noi! Străzile Oţelarilor, Stadionului, Frunzei, Ioan Cetăţianu, Tunelului, Traian, Bălcescu, Ana Ipătescu, străzile din spatele Kaufland… Nu pot să fiu mulţumit, pentru că avem mult de treabă, dar eu îmi doresc ca în trei ani, maxim, să acoperim toate străzile.

S-a terminat proiectarea pentru bulevardul Coşbuc. Vom accesa fonduri şi îl vom face la fel ca şi Traian. Când am finalizat tot Traian, cu exproprierile şi lărgirea la patru benzi, sens unic, până în Faleză, vom avea un bulevard care ne va duce de la Metro în Faleză, şi de acolo, prin drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră, traversăm Galaţiul în zece minute. Invers, venind dinspre Brăila, intrăm de pe Faleză pe patru benzi, sens unic, pe Coşbuc şi vom ieşi în nord. Şi toate străzile perpendiculare, sensuri unice alternative! Şi avem o fluidizare a traficului aşa cum trebuie să fie în marile oraşe. Corelat cu sistemul inteligent de trafic, cu unda verde, cu monitorizări video pe intersecţii, vom avea chiar un trafic fluent şi sigur. Asta ne propunem.

- În ciuda promisiunilor, câinii maidanezi sunt tot pe străzi. Când şi ce veţi face concret pentru a diminua numărul lor?

- Câinii sunt cel mai delicat subiect. Chiar sunt un pericol pentru adulţi şi mai ales pentru copii, pentru că deja sunt foarte mulţi. A-i strânge pe toţi în padoc şi a-i ţine acolo este contrar legii! Avem aproape două luni de când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a spus că eutanasierea câinilor este legală. Vom aplica legea, nu avem încotro! În paralel, cei de la Ecosal trebuie să implementeze încă un padoc, pentru mărirea capacităţii de cazare, dar în paralel cu aplicarea legii. Îi înţeleg pe iubitorii de câini, dar până la un punct: dacă îi iubesc, să-i ia acasă!

- Din 9 mai, când expiră contractele maxi-taxi, cu ce vor mai călători gălăţenii?

- Cetăţenii nu au de ce să-şi facă probleme. Dacă până în luna mai, SC Transurb nu va avea parcul auto necesar pentru a susţine singură transportul public, are posibilitatea să subcontracteze serviciile operatorilor privaţi. Şi probabil că operatorii privaţii vor avea posibilitatea să lucreze mai departe, dar în condiţiile pe care le stabileşte Transurb.

- Aveţi trei ani de mandat. Care consideraţi că este cel mai mare eşec administrativ?

- Eu am pornit la drum într-o configuraţie politică extrem de solidă, USL. Am mizat pe această construcţie politică, ce îmi garanta o conlucrare cu Consiliul Local cum nu se poate mai bună, lucru absolut necesar pentru derularea proiectelor. Ei, n-a ţinut mult! Când am trecut de la PNL la UNPR, am avut aproape un an de majoritate confortabilă şi de colaborare foarte bună cu Consiliul. Consider o nerealizare faptul că n-am reuşit, totuşi, în ciuda configuraţiilor politice în permanentă mişcare şi reconfigurare a Consiliului Local, să pot să-mi asigur o majoritate. Probabil că ar fi trebuit să fiu, în unele cazuri mai diplomat, mai politician…

Consider că e un eşec pe care încerc să mi-l justific mie şi celor care au încredere în mine, că aşa trebuia să fie, pentru că n-am fost, nici n-o să fiu niciodată, ceea ce au crezut şi cei din USL, şi cei de după: "Stan Păpuşă". N-o să fiu niciodată păpuşa nimănui! Ei au sperat! Au zis că vin din alt domeniu, ei ştiu administraţie şi dedesubturile administraţiei, în contextul unor legi mai mult decât neclare şi permisibile pentru unii, au crezut că mă pot manipula. Că voi fi precum predecesorul meu, stau pe-acolo, îngropat în hârtii. Ei nu! Faptul că n-au mai putut să-şi facă jocurile i-a iritat rău de tot…

O mare nerealizare este că nu am reuşit să comunic ceea ce am făcut. Am considerat că e vizibil ce fac. Dar nu e chiar aşa: pentru un parc făcut în Micro 19 sau în 39 se bucură oameni de acolo, cei din Centru nu ştiu. O stradă făcută în Micro 17 e apreciată de cei de acolo, cei din Valea Oraşului văd gropile din străzile lor.

- Şi atunci care este cea mai importantă reuşită administrativă?

- Cea mai importantă realizare consider că este tot ceea ce am făcut în trei ani şi jumătate, care înseamnă de zece ori mai mult decât au făcut ceilalţi doi primari în cinci mandate! Fără să mă laud! Străzi, noua Primărie, cartiere de locuinţe sociale, studiul de fezabilitate pentru tunel, parcurile, locurile de joacă, locurile de parcare… Mai avem încă 4.000 de garaje de demolat şi acolo se vor pune în loc parcuri, locuri de joacă, locuri de parcare. Toate lucrurile acestea le facem din acelaşi buget pe care l-au avut şi predecesorii mei, că nu au venit bani din cer! Dar, iertaţi-mă, în 20 de ani n-am văzut nimic pe verticală!

- Veţi mai candida pentru un nou mandat de primar şi dacă da, cu ce echipă?

- Evident, da! Fără doar şi poate voi candida din partea UNPR, excluzând, cel puţin astăzi, orice altă alianţă electorală. Nu exclud ca până în mai să se producă şi modificări, dar nu ne bazăm pe asta. Cu o echipă cu tot ce are UNPR mai bun, începând cu cei şase consilieri locali, care au demonstrat că sunt oameni serioşi, la care adăugăm pe dl deputat Chebac, preşedintele organizaţiei, care va fi pe liste şi la municipiu, şi la judeţ, dl Picu Roman, care are notorietate în Galaţi, dl Vicleanu, pentru consilierii mei personali, dl Caliga, şi lista rămâne deschisă. Am convingerea că vom prezenta o listă de consilieri locali şi judeţeni care concurează cu oricare alt partid.

Sunt conştient că atunci când candidezi pe lista unui partid care, probabil, în sondaje, nu are foarte multe procente e foarte dificil, dar niciodată nu m-a speriat bătălia. Abia aştept! E vorba de luptă şi lupta-mi place! Partidul, de pe urma candidaturii mele nu poate decât să crească. Singurul care poate pierde sunt eu, în eventualitatea nedorită în care nu aş câştiga alegerile. Dar am convingerea că ceea ce am făcut până acum va cumpăni foarte mult în evaluarea gălăţenilor.

- „Noul Galaţi” a fost sloganul campaniei electorale în urma căreia aţi fost ales primar. Mai rămâne valabil acum?

- Conceptul "Noul Galaţi" rămâne valabil, pentru că necesită foarte mulţi ani. Galaţiul trebuie restructurat şi modernizat din temelii. Nu trebuie să fii estetician ca să realizezi că avem un oraş urâţit în ultimii zeci de ani. În perioada interbelică, am fost unul dintre oraşele cele mai frumoase din ţară. Din păcate, au venit bombardamentele, comunismul şi apoi înaintaşii mei, care au permis urâţirea oraşului prin aprobări pentru tot felul de clădiri inestetice, pentru chioşcuri, baterii de garaje. 5.000 de garaje!

"Noul Galaţi" presupune foarte mulţi ani ca să razi de pe faţa pământului ce s-a construit prost, urât şi nefolositor, şi să pui ceva în loc. Asta presupune trei - patru mandate! Oamenii trebuie să înţeleagă că ne dorim foarte multe, dar, din păcate, lucrurile se realizează în timp, cu răbdare, cu o strategie. Sunt primul primar care a elaborat o strategie care ne spune pe ce drum ne ducem ca dezvoltare. „Noul Galaţi” trebuie să rămână nu numai pentru mandatul lui Stan, care poate se încheie - cine ştie? - ci pentru oricine va prelua Primăria de-acum încolo. Dacă nu ne facem noi oraşul mai primitor, mai frumos, nu ne caută nimeni.

 La toate acuzaţiile că nu creăm locuri de muncă răspund că Primăria nu creează locuri de muncă, ci investitorii. Iar atâta timp cât rămânem un oraş izolat, nu vine nimeni să investească! De ce japonezii de la Yazaki s-au dus la Brăila? Păi, e simplu, sunt cu 30 de kilometri mai aproape de autostradă! Nici nu mai contează altceva! Noi chiar am avut nişte facilităţi fiscale deosebite, dar nu avem conexiuni de transport!
În 26 de ani, nu s-a dezvoltat nici un proiect de infrastructură de transport în Galaţi. Şi dacă Guvernul nu vrea să ni le facă, ni le facem noi şi-i vom determina să vină alături de noi. «Nebunia», cum spuneau unii, cu tunelul, a prins contur, se lucrează la studiul de fezabilitate şi va fi un proiect care va fi realizat. Dar nu e ca şi când sapi o groapă la cimitir! E un proiect extrem de complex.

- Declaraţia din 2012 „Eu nu promit mai mult decât pot face” mai poate fi folosită în 2016?

- Promit, îmi doresc foarte multe, şi nu de azi, de mâine, ci de ieri, dar nu le putem realiza pe toate. Dar asta nu înseamnă că am minţit, înseamnă că le facem mai încet. Primesc critici pe cele trei mari proiecte pe care le-am promis gălăţenilor: mall, stadion şi primărie.

La noua primărie se lucrează, va fi o clădire emblematică pentru Galaţi şi singura din sud-estul ţării care are o parcare subterană de 114 locuri.

Mall s-a făcut. Nu e vina mea că cei care l-au făcut n-au făcut şi cinema, dar avem şi cinema 3D la Casa de Cultură.

Pentru stadion mă critică cei care m-au apreciat cel mai mult şi pe care îi apreciez şi îi admir pentru cât de mult iubesc această echipă, Oţelul, şi care s-au zbătut ca ea să nu moară! Dar aici e vorba de priorităţi! O să facem şi stadion, deocamdată ne-am propus pentru 2016 să recondiţionăm gazonul pe "Dunărea", schimbând şi drenajul, instalaţia de stropit, gazon nou, şi să punem o pistă de tartan. Este o primă etapă dintr-un proiect multianual. Încet-încet, le vom face şi poate încet-încet construim şi o echipă nouă, performantă!

Foto Marius Negri

Citit 16864 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:20

79 comentarii

 • postat de Kostas Miercuri, 10 Februarie 2016 13:20 92.80.189.*** Link la comentariu
  2
  0

  Nu este Stan papusa dar poate devenii Stan patitul(!?)
  Oare cine-l va mai alege si a doua oara in varful primariei?

  Raportează
 • postat de CRISTI Miercuri, 27 Ianuarie 2016 22:41 5.13.175.*** Link la comentariu
  2
  18

  Domnule Primar , cartierele Barbosi si Filesti tot de primaria Galati apartin ! Nu au canalizare se foloseste si acum haznaua din fundul curti.In Filesti nici o strada nu este asfaltata nici macar strada pe care circula autobuzul transurbului ,in cartierul nou tot din Filesti nu este curent electric ! Despre ce vorbim ?

  Raportează
 • postat de Gogonel Miercuri, 27 Ianuarie 2016 17:07 14.185.135.*** Link la comentariu
  4
  9

  O intrebare de bun simt (cred eu): Ce termen de valabilitate va avea studiul de fezabilitate a tunelului?
  Aveti macar idee cat va costa si de unde veti lua banii? Aveti OK-ul celor din Tulcea?
  Nu am vazut nici o vorba despre lucrurile acestea. In concluzie ... sa vina DNA-ul.

  Raportează
 • postat de ADEVARUL ADEVARAT Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 21:03 5.13.230.*** Link la comentariu
  6
  12

  BAI acest Marius Stanica . De cand te stiu eu tot tragi cu cel aeroport ,cu drumul tau expres , cu alte cereri normale dupa mintea mea .Dar tu nu vezi ca ai tai Mircea Toader,Dobre si compania fac orice sa puna piedici ca nimic sa nu se faca in orasul asta , ba mai mult sustin Braila (cum poti sa fii candidatul unui oras si sa sustii proiecte din alte orase?), numai ca nu cumva actuala conducere sa castige vreun alt mandat . Tu si altii inca nu ati inteles ca pe ei nu-i intereseaza dezvoltarea orasului ci ciolanul ???? CE DRACU MA AVETI IN CAPUL ALA ???

  Raportează
 • postat de STAN MUPED MINCINOSUL DE PE ARCASILOR SI COLEGII LUI Vineri, 22 Ianuarie 2016 15:24 5.13.140.*** Link la comentariu
  8
  3

  DECI EU NU AM VAZUT MANIPULATOR DE GENUL POMANA PORCULUI CARE A MANCAT TRABANTUL

  Raportează
 • postat de alt primar din 2016 Joi, 21 Ianuarie 2016 15:32 5.13.130.*** Link la comentariu
  12
  14

  OLE ! OLE ! OLE !
  Cu siguranța primar nu mai e !

  Raportează
 • postat de bubu Joi, 21 Ianuarie 2016 11:32 86.124.106.*** Link la comentariu
  7
  14

  Este necesara ca aerul , constructia unui bazin olimpic , de care pot beneficia mii de copii. Dar vad , ca primarul nu are in plan asa ceva , se multumeste cu cada de baie numita baie comunala unde , pot inota maximum 10 oameni o data . La un oras mare, cum este galatiul, sa nu ai bazin olimpic acoperit , e ca si cum n-ai avea spital sau transport public . Acest primar are vise aberante , precum acel tunel tembel si foarte costisitor .. Cu banii de pe lalele si panselute , construiesti un bazin olimpic acoperit intr-un an sau poate doi . Deci sunt bani, dar ajung sa fie folositi pentru lucruri INUTILE .

  Raportează
 • postat de gorgonia Miercuri, 20 Ianuarie 2016 13:19 89.137.230.*** Link la comentariu
  17
  14

  Parole...parole...parole....Ai dreptate !!!! NU esti Stan Papuse....esti stancapuse !!!!!!

  Raportează
 • postat de abcd Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:37 82.233.33.*** Link la comentariu
  13
  5

  abcd nu e abc. abcd are IQ de 125, abc e un copiator si plagiator retardat cu iq de 5, care nu stie cum il cheama cu buletinul in mana, dar ia nume aproximative de la altii.

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Miercuri, 20 Ianuarie 2016 09:32 213.218.53.*** Link la comentariu
  12
  13

  @postat de cetatean necorupt si onest Marți, 19 Ianuarie 2016 20:08

  Foarte bine ati punctat toate. Felicitari !  @postat de abc Miercuri, 20 Ianuarie 2016 00:01

  Exact ! dle Abc !! Exact !

  Dl Marius Stan daca tinea la urbea noastra, la Galati ATUNCI SE FACEA FRATE CU DRACU ca sa rezolve DEZVOLTAREA acestui oras.
  si oricine stie ca DEZVOLTAREA ORASULUI GALATI FARA BRAILA este imposibila !!

  Aceste doua orase sunt orase SIAMEZE si care pot deveni un POL (comun! evident) de dezvoltare in Romania !
  Separat sunt doar doua orase neinsemnate, dar impreuna pot crea (daca demnitarii galateni si braileni care dorm in papuci ca prostii in timp ce au plecat 25% din populatia acestei zone !!!! ESTE FAPT STATISTIC, O REALITATE !!! si sunt peste 15% din APARTAMENTE GOALE !!!) acest pol de dezvoltare !

  Sa speram ca se trezesc din somnul in papuci, si ca Marius Stan sa isi aduca aminte cand pleaca in concedii in Franta, Marea Britanie, Italia, Egipt poate si unde o mai pleca ca UN TUNEL NU AJUTA CU NIMIC GALATIUL ci un AEROPORT !!

  Raportează
 • postat de abc Miercuri, 20 Ianuarie 2016 00:01 5.13.249.*** Link la comentariu
  12
  14

  raspuns pentru Google, ora 13:49
  1.Podul de la Braila se va face, este trecut in Master Planul de Transport, care va fi aprobat prin lege. Master Planul este acceptat de Comisia Europeana
  2. De un pod in zona Braila va beneficia si Galatiul, doar e la o aruncatura de bat. Are vreun beneficiu acum, cand nu e construit nimic? Adica de ce sa ii sprijinim pe braileni, cand mai bine sa nu avem nici noi, nici ei nimic?
  3. De ce nu sprijna Braila un tunel la Galati? pentru ca sunt mult mai multe sanse sa se realizeze podul, pentru ca pozitia Brailei e mai avantajoasa pentru o traversare a Dunarii, fluviul e mai ingust in zona Braila.
  Noi facem parte din regiunea Sud-Est care cuprinde judetele: Galati, Vrancea, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta.
  Uita-te pe harta, orasul Braila e fix in centrul acestei regiuni.
  Daca Galatiul nu va sprijini Braila pentru a deveni capitala acestei regiuni, atunce se vor scufunda amandoua in mocirla in care deja se regasesc. Nu este nicio alta sans sa concuram cu Constanta, care are avantaje multiple prin pozite. Deja Galatiul a pierdut in fata Constantei o sectie a Administratiei financiare care se ocupa de firmele mari.
  De aceea cred ca e gresit ce a facut Stan, sa mearga cu tunelul pana in panzele albe, cand putea sa sprijine Braila sa facem impreuna un pod in zona noastra, care ar fi ajutat ambele orase sa se ridice. A pierdut timp pretios.
  Discursul acesta de tip "de ca sa dam noi bani sa se faca pod la BR, de ce nu ne sprijina ei pe noi.....etc,.. etc" este fix discrusul politicienilor care au tinut in loc timp de 25 de ani (chiar mai mult, si inainte de 89) apropierea dintre cele 2 orase, cu consecintele pe care le vedem: 2 orase prafuite, imbatranite, din care tinerii si oamenii capabili pleaca.

  Raportează
 • postat de abcd Marți, 19 Ianuarie 2016 21:27 82.233.33.*** Link la comentariu
  13
  20

  eu nu sunt stan papusha, eu sunt stan maimutoiul :)))))

  Raportează
 • postat de krs Marți, 19 Ianuarie 2016 20:40 86.127.159.*** Link la comentariu
  23
  14

  Forza Stan !! (...)

  Raportează
 • postat de cetatean necorupt si onest Marți, 19 Ianuarie 2016 20:08 78.97.221.*** Link la comentariu
  21
  25

  NU il votez pe Marius Stan din urmatoarele motive:

  - Ai cheltuit bani pe monitorizare video in oras ori noi cetatenii Galatiului nu vrem sa fim urmariti si monitorizati permanent oriunde. E un atac la intimitate si viata privata sa pui camere video pe strazi. Semafoare da dar nu si camere video.

  - Ai cheltuit sume enorme de bani pe studii de fezabilitate dar degeaba deci esti suspectat si de DNA ca ai luat cominisoane grase din acei bani dedicati firmelor ce fac studii de fezabilitate

  - Platim taxa abuziv de ecarisaj dar caini sunt in continuare pe strazi si ne musca copiii si fac mizerie si latra noaptea ( intr-o luna se pot stange toti cainii si scoatem taxa abuziva)

  - Ai pus taxe de parcare pe toate parcarile din oras facute de durbaca de fapt si oriunde merg cu masina trebuie sa platesc taxa si sa ma caut de bani in buzunar. Se poate anula taxa pe parcari pt ca lumea nu plateste si parcheaza pe langa blocuri. Eventual taxa scoasa si pusa anual la impozit o suma modica dar sa aiba lumea acces sa parcheze oriunde. Primul venit parcheaza ca doar nu imi tin masina acolo cu lunile.

  - Nu ai facut parcari si la trotuarele unde este pamant pe care nu e nimic deci pe Nae Leonard. eliminat acea fasie de pamant cu bordura si facut parcari cum a facut durbaca ca si asa nu e nimic pe acea fasie de pamant si se face mizerie si arata groaznic cand ploua

  - Nu ai atras investitori ca sa construiasca un aqualand ca in Brasov

  - Nu ai eliminat mafia de la Primarie, Apaterm, Apa-Canal si alte societati cu monopol care ne jupoaie de vii.

  -Nu ai eliminat maria din piete unde vin doar bisinitarii care ridica preturile si producatorul adevarat nu are loc de mafioti

  - Groapa de pe faleza trebuie rezolvata si dat drumul sa circule masinile cum era inainte de inchidere

  - Strandul de la Dunarea e in paragina si acolo se poate face aqualand, terenuri de sport, practic o zona de vis

  - Ai lasat in paragina terenurile de tenis de langa baza siderurgistul si nimeni nu are acces sa joace gratuit acolo tenis pe timp de vara

  - Desi ai Politie Comunitara gastile de cartier si calnurile mafiote si inerlope nu au fost starpite. Politia trece pe langa ei si nu le face nimic si dau amenzi doar cetatenilor nepericulosi

  - Nu s-a largit digul Galati-Braila ca sa putem circula pe 4 benzi (desigur in colaborare cu Braila)

  - Nu s-au reparat subsolurile blocurilor ( sa puna cetatenii 50% si primaria 50% pt ca nu toti avem bani sa suportam asemenea reparatie. pun bani in acel bloc doar cateva familii care au si restul spun ca nu au si nu pun si noi nu putem suporta cheltuielile deci prin firme se poate face daca se doreste un parteneriat)

  - Apa de la robinet e de proasta calitate, dura si retelele nu s-au mai schimbat, filtrarea apei nu se mai face corespunzator si suntem afectati

  - Angajarile in primarie sa se faca pe competente nu pe relatii si pile

  - Cinema este facut dar filme nu prea sunt de calitate ( dorim si filme fomanesti, filme premiate la marile festivaluri si nu doar desene animate si impuscaturi si filme cu teroristi si arme nucleare)

  - Dorim construirea in Galati a unei tiroliene si un Aventura Park ca in marile orase civilizate

  - Dorim mai multe banci pe faleza, in Tiglina 1 in parc, in gradina publica, dorim si mese de tenis de masa mai multe, aparate pt sport mai multe si pe faleza dorim mai multi arbori plantati ca e stearpa

  - Nu ai creat cursa din Galati cu vaporasul catre Delta, Sulina, Tulcea, Braila pe timp de vara.

  - Ai sifonat multi bani pe tot felul de concerte si spectacole scumpe

  - Nu ai facut aeroport

  - Nu ai reparat drumul Galati-Barlad prin Cuca. e plin de gropi si trebuie sa circulam prin Tecuci deci ocolire. ( sigur e treaba consilului judetean dar puteai sa le spui la nesimtitii aia sau sa ai o caolaborare)

  - Nu ai asfaltat locul de parcare dintre tecuci si basarabiei la biserica Sf Mina acolo unde erau camioanele. E dezastru acolo si daca ai face acolo o parcare ar incapea sute de masini

  - Nu ai plantat pomi suficienti. Replanteaza in tot orasul pentru ca sa creasca pana iesi la pensie si sa se bucure si copii nostri

  - Nu ai facut parcare sau alt parc langa cel existent pe strada tecuci unde e suficient teren pt a face parcare sau alt parc si cu locuri de parcare in zona

  - Ai lasat in paragina zona de pe strada cosbuc unde s-a demolat Mehidul

  - Nu ai facut ca primarul din piatra Neamt o telegondola care sa fie montata pe faleza

  - Nu ai exploatat spatiul de la siret de langa auchan unde se poate face o parcare de mii de locuri

  - Ai pus taxe peste taxe si impozite

  - Vrei sa distrugi casele de pe strada traian ca sa largesti strada ceea ce e o mare prostie


  -

  Raportează
 • postat de scalp Marți, 19 Ianuarie 2016 19:48 79.116.126.*** Link la comentariu
  9
  15

  Marius Stan a făcut ieri o vizită celor de la PSD în speranța că-i va convinge să meargă împreună (PSD + UNPR) la alegerile locale și el să fie candidatul comun.
  Discuția, spun surse din zona PSD, n-a fost deloc una amiabilă, înjurăturile și amenințările directe făcînd parte din decor. Practic, Marius Stan e conștient că la cît a scăzut în sondaje singura posibilitate de a candida cu ceva șanse de reușită ar fi să aibă, din nou, sprijinul celor de la PSD. Mai mult, se pare că în demersul său actualul edil se bucură și de sprijinul unei aripi din PSD (aripă care și l-a dorit pe Pîslaru candidat), care nu s-a împăcat nici pînă acum cu faptul că actualul șef al Ecosal, Ionuț Pucheanu, a fost desemnat candidat din partea PSD.
  Așa stînd lucrurile, Stan a amenințat că el va candida oricum și că în varianta în care nu va fi susținut va avea grijă să-i facă zile fripte candidatului PSD. Speranțele lui Stan se leagă și de faptul că la nivel central discuția despre o posibilă alianță între PSD și UNPR nu a fost închisă, ea urmînd să fie tranșată undeva în luna februarie.
  Chiar și așa, tot mai mulți lideri de filiale din PSD au plecat zilele astea la Piatra Neamț cu mandatul de a vota împotriva unei alianțe cu UNPR, opinie ce pare a fi susținută și de conducerea centrală a partidului. Este și cazul lui Dan Nica, care, dacă informațiile mele sînt corecte, în urma votului din cadrul filialei gălățene, va merge și va vota varianta ca PSD-ul să meargă fără UNPR la alegerile din acest an.
  PSD-iștii și-au făcut calculele și au ajuns la concluzia că atît la nivel central, cît și pe plan local, ar avea numai de pierdut la capitolul imagine dacă se vor alia cu UNPR-ul. La nivel central este vorba de comportamentul generalului izmenar Gabriel Oprea, dar și de recenta vizită a DNA-ului. Pe plan local, pesediștii ar fi comandat un sondaj din care a reieșit că scorul partidului la alegerile locale ar fi mai bun în varianta în care s-ar merge cu un candidat propriu, prostiile făcute de Marius Stan avînd menirea de a-i trage în jos în eventualitatea în care s-ar merge pe o alianță cu UNPR-ul.
  Deși a plecat pînă la urmă cu coada între picioare, amenințările actualului primar nu sînt chiar gratuite și pot pune serioase probleme PSD-ului. Marius Stan are încă suficiente pîrghii pentru a strica multe din planurile PSD-ului. Dacă va candida, cel mai probabil că se va face de rușine, dar chiar și așa va fura cîteva procente (care s-ar putea dovedi a fi decisive pentru lupta electorală) din zona pesedistă. Practic, deși pare să aibă șansele compromise, Marius Stan, așa ranchiunos și răzbunător cum este, poate înclina balanța la alegerile din vară. Rămîne de văzut cum va proceda. Va face tot posibilul ca dușmanul de moarte (Nicușor Ciumacenco - candidatul PNL) să nu ajungă primar sau se va răzbuna pe foștii aliați, care atunci cînd el saliva cel mai tare i-au luat friptura din față?

  Raportează
 • postat de shefu Marți, 19 Ianuarie 2016 19:43 79.116.126.*** Link la comentariu
  8
  23

  Stane ,....esti deja o carte jucata....ai devenit o nulitate.....asadar caracterul tau hatru te-a indepartat mult de comunitate.......poate te va mai sustine lingaii de pe langa tine, care sigur vor ramane muritori de foame dupa disparitia ta......si i-as sfatuii pe alegatori ....sa nu stampileze nici buletinul de vot pentru consilierii locali unde va figura numele tau si a lui Picu ,pe care l-ai pomenit in interviu( de fapt si tu si Picu , 2 (...)) cu studii facute ::"" fortat inainte.""
  esti si vei ramane o rushine pentru aceasta comunitate blajina si naiva.

  Raportează
 • postat de @@Adi, Marți, 19 Ianuarie 2016 19:43 5.13.229.*** Link la comentariu
  8
  8

  Nici durbaca nu a fost deocamdata inchis si boldea a iesit repede dupa ce a facut. Daca ne luam dupa astfel de precedente atunci stan e si el un om admirabil. Regula democratiei e ca atunci cand un conducator si-a dat in petec sa fie schimbat cu oricare altul care prezinta un cv satisfacator. Dar tu esti suficient de ...orientat dupa alte principii.

  Raportează
 • postat de @Adi, etc Marți, 19 Ianuarie 2016 19:19 5.13.136.*** Link la comentariu
  19
  19

  Mai lasati aruncatul cu noroi. Stan a trecut la UNPR ptr ca la momentul respectiv era membru PNL, partid care iesise de la guvernare. Si probabil s-a gandit ca ar putea primi mai mult sprijin de la centru daca e intr-un partid aflat la guvernare. Nu vad de ce trebuie facut atata caz de asta.
  Apoi, cei care o dau cu "problema e daca va sapoa de mititica" sunt penibili si se decredibilizeaza, nu ai cum sa spui asa ceva cat timp Stan nu a fost nici macar chemat la vreo audiere de catre procurori. Oricum nu pare genul de om corupt.
  In momentul de fata, analizand ceilalti candidati la primarie, nu vad vreunul mai bun ca el. Personal cred ca il voi vota tot pe Stan. Da, nu a fost un primar extraordinar, insa macar acum a prins putina experienta, as zice sa-i acordam o sansa. Nu vad un contracandidat redutabil, nu va imbatati cu apa rece dupa pesudo-sondajele care il dau cu 9% sau ceva de genul.
  Cine sa vina? Ciumacenco? Pucheanu sau cum ii zice? Catalin Cristache? Nu am incredere in acesti oameni.

  Raportează
 • postat de @Google Marți, 19 Ianuarie 2016 19:07 5.13.229.*** Link la comentariu
  12
  8

  Exista un patrimoniu arhitectonic antebelic care trebuie prezervat-vezi in acest sens grupurile care vorbesc in detaliu despre zeci de cladiri vechi si pretioase, bagatelizate de tine ca ''2 pereti care se darama''. Poti sa-i mai consulti in acest sens si pe M.Mitrof, Bodea, Tatu, etc.
  Am inteles ca, dupa tine, nu se puteau face infrastructura atat de necesara in Galati, nici investitii, nici locuri de munca. Aici se pot doar darama garaje si sa se faca parcuri, se pot face spectacole samd. Doar atat. Ai dreptate, de ce sa te mai contrazic.
  Stabilizarea solului orasului si inclusiv a falezei nu era in puterea primarului si a CL. Ai dreptate.
  Dar eu cred, cu mintea mea cea slaba, ca pt. toate astea trebuia sa-si alature societatea civila reprezentata prin ONG-uri, dar el a incercat in permanenta sa-si atribuie merite pana si-n privinta realizarii acelui cinematograf 3D de la CCS, fapt despre care presa a scris suficient.

  Prin urmare acest primar a facut numai lucruri bune.

  Oricata abnegatie ai avea pt a-i canta in struna prin demagogie, oricati prosti te-or mai crede, cariera politica a lui stan e incheiata si asta o stie si el, problema fiind acum daca va scapa de mititica.

  Raportează
 • postat de Adi Marți, 19 Ianuarie 2016 18:47 91.120.48.*** Link la comentariu
  8
  14

  Aceste promisiuni ar fi fost duse la bun sfarsit daca domnul Marius Stan ar fi facut parte dintr-o echipa de calitate, care sa faca lucruri de calitate. Este doar un oportunist traseist care a ajuns in partidul securistilor condus de plagiatorul sef Oprea. Atat UNPR cat si PSD sunt pline de corupti care vor face lucruri de proasta calitate.

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 19 Ianuarie 2016 16:31 213.218.53.*** Link la comentariu
  9
  20

  si ca sa ma explic:

  Daca ar exista deja aceste trei investitii ... aeroportul comun Galati - Braila, podul peste Dunare comun Galati - Braila, drumul expres Buzau - Braila - Galati atunci :

  1) preturile apartamentelor, caselor, terenurilor din zona Galati / Braila - ar creste cu cel putin 10-20% (daca nu chiar cu 5-10% pentru fiecare dintre aceste trei investitii cruciale)
  ASTA INSEAMNA MAI MULTI BANI IN BUZUNARELE galatenilor si brailenilor (creste chiar si puterea de garantare si deci crestrea marimii atragerilor de credite de orice fel ... si creditele sunt motorul unei economii dupa investitii directe)

  2) investitorii ar fi atrasi cu siguranta si ar creste sigur salariile in medie tuturor celor din aceasta zona
  ASTA INSEAMNA MAI MULTI BANI IN BUZUNARELE galatenilor si brailenilor (creste si puterea de cumparare, apar si firmele care sunt in alte orase din ROmania - gen Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara dar inexistente in Galati / Braila)

  3) odata cu investitorii nu vor mai pleca tinerii atat de alert fata de acum si in plus vor veni alti tineri sau oameni cu capacitate de munca in aceasta zona Galati - Braila, si inseamna CHIRII pentru cele 10%-20% de apartamente NELOCUITE si inseamna BANI care vin in acest oras !!
  ASTA INSEAMNA MAI MULTI BANI IN BUZUNARELE galatenilor si brailenilor !


  Dar fara FIRST THINGS FIRST o sa stam la capitolul "am mai reparat o teava de la CET" si atat.
  Cine sta pe loc in economie, se scufunda !! nu sta pe loc !!!
  intelegeti ?

  Raportează
 • postat de un cetatean MODEST Marți, 19 Ianuarie 2016 16:18 86.124.203.*** Link la comentariu
  12
  21

  Prea tz ti-ai dat seama ca esti sau ma rog ai fost STAN PAPUSA. Si acum ce faci ? Te victimizezi , sa ne arati noua ca de acum in colo va fi mai bine si ca nu te vei mai lasa sa fii marioneta altora ? Tu daca esti sau ai fost PAPUȘĂ, noi nu vom fi proSTANI !!!!!!!
  Si ce tot ni-l bagi pe Sfantul Aposto PICU? Staneeeeee, scuza-ti dl PRIMAR, NOTORIETATEA nu-ti aduce voturi. Dau un ex ca sa stii cam unde bat . EX: Si Nicolae Guta (manelistul) are notorietate 100% dar UPS.... nu toti suntem manelisti.
  Asa ca degeaba vei candida , noi chiar nu vom mai fi proSTANI !

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 19 Ianuarie 2016 15:45 213.218.53.*** Link la comentariu
  12
  17

  La atatea voturi negative cand vorbesti de aeroport, pod peste Dunare si drum express incat imi dau seama ca galatenii au ceea ce isi merita ... orasul-sat electrificat din care pleaca toata lumea... in care piata muncii este "handicapata" ... .

  stati in mocirla si apoi o sa vedeti peste inca 10-20 de ani ca ati trait degeaba intr-o mizerie de oras

  Raportează
 • postat de ss Marți, 19 Ianuarie 2016 15:11 79.116.101.*** Link la comentariu
  18
  23

  Este evident ca Nicolae a fost cel mai jalnic primar, Durbaca cel mai hot iar Stan o deceptie care poate fi mica daca ramane cu un singur mandat, din pacate nu a dovedit ca-l merita pe al 2-lea! E clar ca va veni la rand o alta deceptie, sper ca tot mica, desi un electorat precum cel al PSD e capabil sa voteze orice si cu repetitie, sta marturie orasul Galati care e imaginea acestui partid 100%, nu a existat primar fara acceptul acestui jalnic partid!

  Raportează
 • postat de tudor tanase Marți, 19 Ianuarie 2016 15:07 5.13.133.*** Link la comentariu
  20
  12

  Vad ca ai si sustinatori care ii platesi f bine dar galatenii te cumoaste asa cum esti si cum te comporti cu ei ai omul tau de incredere care lai adus din bucuresti si care a facut lucrurile murdare pentu oprescu /// de acest personaj ai avyt mare nevoie sa ti execute toate ordinie si sa faca tranzactii in numele tau dar tu sa beneficiezi ..deci si acum doresti inca o data // ma intreb daca tu nu te consulti cu persoana care iti da in taarot .......cum a fost anul acesata cu serbarile galatiului ? tia fost frica sa mai inchiriezi acele beculete pe sume exorbitante ... tiai dat seama ca bate la ochi? crezi ca pentru cei de care te ai debarasat cu multa ravna nu ti vine si tie randul te inseli amarnic ...te sfatuesc sa te mai gandesti daca vrei s candidezi sau nu ca se vor scoate toate mizeriile care leai facut ca primar si cate beneficii tiai tras sant un galatean care vede ce se intampa in galati

  Raportează
 • postat de Bila MARE neagra pentru dom Primar..: Marți, 19 Ianuarie 2016 15:02 78.96.255.*** Link la comentariu
  7
  9

  http://adevarul.ro/locale/oradea/cum-arate-isi-deschide-portile-mai-modern-aquaparc-oradea-investitia-apropie-20-milioane-euro-1_569d507037115986c6a5c9ac/index.html?ref=yfp

  Raportează
 • postat de luke Marți, 19 Ianuarie 2016 14:52 89.137.225.*** Link la comentariu
  28
  24

  Cel mai bun primar...ever

  Raportează
 • postat de Google Marți, 19 Ianuarie 2016 14:51 109.102.62.*** Link la comentariu
  11
  20

  @Marius Stanica: Citeste ce a spus Stan.... Daca nu intelegi nici a doua oara cand citesti, iti explic.
  Doamne fereste, voi mai si votati bai oameni buni.

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 19 Ianuarie 2016 14:47 213.218.53.*** Link la comentariu
  17
  21

  "Nu mai aveam nicio stradă neasfaltată în Galaţi." Dle primar, zona Barbosi si zona Filesti FAC PARTE din orasul (cica chiar municipiu) Galati !!

  Ei nu au primarie separat, primar separat si buget separat !
  Daca dvs spuneti ca nu avem nici-o strada neasfaltata in Galati, atunci CRED CA NU STITI DELIMITAREA urbei care ii sunteti primar !!!?!!?!


  Un primar pe langa toate actiunile curente, TREBUIE si ESTE OBLIGAT sa vada lucrurile MAI IMPORTANTE si anume DEZVOLTAREA ORASULUI si BUNASTAREA ORASULUI - a locuitorilor sai (care vor aduce taxe mai mari, si vor creste preturile pe terenuri, imobile, in cascada, etc)

  Trebuie sa intelegeti in plus la ceea ce faceti ca (chiar daca poate "legal" , "administrativ" nu este rolul primarului) IMPLICAREA IN INVESTITII TREBUIE SA FIE O PRIORITATE PENTRU PRIMARUL GALATIULUI !

  Si anume, primarul Sibiului s-a ocupat nu numai de problemele curente dar si de dezvoltarea orasului !!! printr-o puternica lupta de influenta in Guvern (inainte sa ajunga presedinte), in Parlament, etc pentru a face centura Sibiului, pentru a aduce investitori germani, pentru a crea bursa din Sibiu, etc

  Si primarul Brasovului s-a implicat in dezvoltarea acestui oras, care va avea aeroport pe langa autostrada !!!


  Ceea ce trebuie sa faca un PRIMAR CU ADEVARAT al Galatiului este ceea ce fac anumiti primari din orasele CARE CRESC in Romania
  (vezi Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov - mai nou, Iasi, Constanta ! .. da Constanta... unde primarul Mazare asa infect cum era tragea toata conducerea PSD la Mamaia si le facea cinste pe banda rulanta, cu mancare, bautura si poate chiar femei, dar a facut Constanta cel mai un oras dpdv al INFRASTRUCTURII din toata Romania !!!!!)
  ca trebuie sa aduca INFRASTRUCTURA si INVESTITORII pentru dezvoltarea orasului Galati, si acestea se bazeaza pe cele 3 puncte bine stiute:

  1. AEROPORTUL comun Galati - Braila (unde este macar proiectul ??? ) (de ce in mod total idiot demnitarii galateni .. si cei braileni nu au introdus aeroportul in Masterplanul de Transport ???? nici dupa ce a fost trimis de U.E. spre reviziuire inapoi in Romania, conducatorii urbei Galati au dormit ca idiotii in papuci !!!! !! !!)

  2. PODUL peste Dunare (dintre orasele Braila - Galati) care sa faca aceasta zona un nod de infrastructura care leaga Buzau - Braila - Galati - Giurgiulesti - eventual Odessa pe o axa orizontala (sau Vest - Est mai exact)
  si Bacau / Iasi - Focsani - Braila - Galati - Tulcea - Constanta pe o axa verticala (sau Nord - Sud mai bine exprimat) ????

  3. DRUMUL EXPRES / AUTOSTRADA Buzau - Braila - Galati ???
  macar bucatica Braila - Galati ??? Unde este ??


  Oamenii intelepti pun lucrurile importante primele !
  sau cum spun americanii "First things first !!"

  Faceti aceste lucruri importante primele, si dati cea mai mare importanta acestor trei lucruri si apoi toate celelalte vor veni de la sine !
  Altfel in 10 ani iar o sa fim cu 25% mai putini si deja prea tarziu... nu va mai veni nimeni.. nici-un investitor ca vor fi toti pensionari aici...

  Raportează
 • postat de FARAsTAN Marți, 19 Ianuarie 2016 14:32 5.13.255.*** Link la comentariu
  17
  26

  TITLUL TARE
  „N-am fost şi nici n-o să fiu niciodată Stan Păpuşă”

  ÎN 2016 STAI PE TUSĂ

  Raportează
 • postat de ÎN 2016 STAI PE TUȘĂ Marți, 19 Ianuarie 2016 14:30 5.13.255.*** Link la comentariu
  16
  23

  LA ÎNTREBAREA :
  ”-Care consideraţi că este cel mai mare eşec administrativ?”
  AI RĂSPUNS :
  ”-Eu...”
  BRAVO, RESTUL E DEMAGOGIE.
  punem pariu ca nu mai iesi primar si o sa pierzi rusinos ?
  apropo, notorietatea lu nea cutare e legata de cuvintele : papagal, tradator, traseist, tepar, violator, om fara caracter

  Raportează
 • postat de Adi Marți, 19 Ianuarie 2016 13:56 91.120.48.*** Link la comentariu
  21
  21

  Domnule Primar, nu sunt un simpatizant al partidului dumneavoastra de securisti, condus de plagiatorul sef generalul Oprea. Vreau un primar tanar care sa nu faca parte din nicio mafie. Jos PSD (comunisti, jos UNPR (securisti), hai M10 (tineri de dreapta, hai sa fim o data ca POLONIA, hai sa dam un exemplu acestei tari!

  Raportează
 • postat de Google Marți, 19 Ianuarie 2016 13:49 109.102.62.*** Link la comentariu
  14
  23

  @contra: Tu vorbesti mult si nu spui nimic. Ce ii reprosezi lui Stan? Ca face sau ca nu face? Ce cladiri a darmat? Alea care zeci de ani au fost lasate sa se distruga, in asa hal incat sa nu mai ramana decat 2-3 pereti. In rest, vad ca se tot refac cladiri, cam peste tot, inclusiv cea ce langa Panoramic sau de pe Balcescu. Ca nu or fi toate, deacord, dar nu se darama. Cand si-a asumat vreun rol in legatura cu cinematograful ? asta chiar e ultima.
  Bani se pot gasi la guvern? Pe bune? Cand vezi ca orice investitie ocoleste voit aceasta zona, tu spui ca guvernul ar bani pentru noi?
  @Locuri de munca: stie pana la urma cineva cate locuri de munca au creat faimosii japonezi? Eu am auzit prima data 3000, dupa care 1500, dupa care peste 1000, dupa care am auzit ceva la 150. As vrea si eu niste date concrete sa vad ce a pierdut Galatiul.
  @abc: In primul rand podul de la Braila nu se va face niciodata. Brailenii nu sunt seriosi si s-au bazat prea mult pe Ponta. In al doilea rand, de ce eu ca galatean as sustine ca banul meu sa mearga la un oras strain, din care niciodata sa nu se poata folosi pentru a face ceva bun in Galati? De ce sa nu sustina Braila proiectul tunelului? E o intrebare care o pun oricarui galatean ce sustine Braila, dar pana acum nu am primit raspuns. Poate dai tu.

  Raportează
 • postat de abc Marți, 19 Ianuarie 2016 13:32 5.13.242.*** Link la comentariu
  22
  17

  Chestia cu tunelul e mare porcarie. In loc sa mearga brat la brat cu Braila si sa sustina impreuna Podul de la Braila, pe o singura voce, a ales sa vina cu un proiect separat. Daca cereau cele 2 orase impreuna sa se faca Podul la nord de Braila, practic intre cele 2 orase, cum e in proiect de atatia ani, sigur s-ar fi facut pana acum. Si ar fi beneficiat ambele orase. Asa, cu Stan care a tras hais, cand Guvernul si Braila trageau cea, vedem unde s-a ajuns, Nema, nada, nimica toata.

  Raportează
 • postat de Locuri de munca Marți, 19 Ianuarie 2016 13:29 5.2.205.*** Link la comentariu
  15
  20

  "La toate acuzaţiile că nu creăm locuri de muncă răspund că Primăria nu creează locuri de muncă, ci investitorii. Iar atâta timp cât rămânem un oraş izolat, nu vine nimeni să investească! De ce japonezii de la Yazaki s-au dus la Brăila? Păi, e simplu, sunt cu 30 de kilometri mai aproape de autostradă! Nici nu mai contează altceva! Noi chiar am avut nişte facilităţi fiscale deosebite, dar nu avem conexiuni de transport!
  În 26 de ani, nu s-a dezvoltat nici un proiect de infrastructură de transport în Galaţi. Şi dacă Guvernul nu vrea să ni le facă, ni le facem noi şi-i vom determina să vină alături de noi. «Nebunia», cum spuneau unii, cu tunelul, a prins contur, se lucrează la studiul de fezabilitate şi va fi un proiect care va fi realizat. Dar nu e ca şi când sapi o groapă la cimitir! E un proiect extrem de complex".

  Raportează
 • postat de @lala Marți, 19 Ianuarie 2016 13:03 5.13.145.*** Link la comentariu
  31
  12

  se vorbeste despre el pt ca a facut mult, mult rau si a-nselat sperantele unui oras, dupa anteriorii ''edili''.
  si invata gramatica lb.romane, apoi posteaza.

  Raportează
 • postat de lala Marți, 19 Ianuarie 2016 12:53 5.13.152.*** Link la comentariu
  18
  32

  Dragilor dezimformatori si nemultumiti , despre un om care nu a facut nimic , nu se vorbeste nimic . Si vreau sa vad si eu articole de pe vremea predecesorilor lui Stan la primarie in care strangeau atatea comentarii . Nu ve-ti gasi ! Si asta pentru ca nu se vorbea despre ei ! Motivul ? Nu aveai despre ce vorbi ,pentru ca nu faceau nimic ! Ati uitat de conferintele de presa la care se plictiseau si ziaristii ? Ati uitat ! Mai mult se vorbeste acum despre ei ( negativ ) ,decat pe vremea cand erau primari .Eiiii , daca acum se vorbeste asa mult despre Stan , inseamna ca a facut ceva ! Putin ,cat a facut , dar e ceva !

  Raportează
 • postat de @Google Marți, 19 Ianuarie 2016 12:53 5.13.145.*** Link la comentariu
  20
  13

  Voi pe aici doar in acesti termeni sunteti in stare sa discutati: a cui clientela de partid o serveste fiecare comentator. Te inseli daca crezi ca despre niciolaie am o alta parere decat cea generala, ca despre un batran neputincios in spatele caruia orasul a regresat.
  ''Tunelul'' lui stan a ramas la stadiul de fantasmagorie atat timp cat faleza in cadere si gropzilele nu au fost cat de cat atenuate. Si-a atras omul asta vreun sprijin prin traseismul sau politic si prin neseriozitatea sa crasa constatabila dupa atatia ani de mandat ?
  Problema subsolului orasului e prima ca imprtanta si nu dateaza doar din vremea lui nicolaie-ispa -stim ce ziceau ingineri reputati precum Cosovliu si d-na Balan, punt de vedere confirmat de echipa de la Facultatea de c-tii din capitala, dar inutil, ca stan a avut mereu alte preocupari. Pana si recentul cinematograf de la CCS a-ncercat, fara scrupule, sa si-l adjudece. Bani se pot gasi si la guvern si nu numai, doar sa ai putin patriotism local, sa nu fii vreun venetic, sa manifesti putina bunavointa. Dar omul asta......
  Sa mai vorbim de demolarile din patrimoniul arhitectonic al vechiului oras ? Trebuie sa fii cel putin orb sa nu vezi toate aceste probleme si sa le rastalmacesti asa cum o faci.

  Raportează
 • postat de Google Marți, 19 Ianuarie 2016 12:33 109.102.62.*** Link la comentariu
  12
  29

  @contra: E bun ca l-ai pus pe Durbaca si pe Stan, evitand clar echipa Ciumacenco - Nicolae . E clar al cui esti.
  Spui ca Stan nu a propus nimic, un plan mare, dar tunelul ce e? Daca ii reuseste asta lui Stan, cred ca il voteaza galatenii pana moare.
  Legat de problemele subsolului, cred ca tot la ai tai trebuie sa cauti. Ciumacenco - Nicolae au facut acel proiect care cica ar fi chimbat toate tevile din Galati si care s-a dovedit de fapt a fi o bomba cu ceas pentru Galati, lucrarile fiind facute prost si astfel avem cate o surpare pe saptamana. Ca sa rezolvi aceasta problema complexa e nevoie de foarte multi bani, iar guvernul Romaniei ignora Galatiul cu desavarsire.

  Raportează
 • postat de julien Marți, 19 Ianuarie 2016 12:31 5.13.147.*** Link la comentariu
  35
  14

  cresterea numarului de caini vagabonzi,a numarului de boschetari si a celui de cersetori sunt cele mai importante realizari ale primarului stan.concluzia este ca singura solutie este sa nu mai mergem la vot ,pentru ca oricum ai vota tot un hot sau un nemernic castiga.

  Raportează
 • postat de Mr. Jekill Marți, 19 Ianuarie 2016 12:24 109.102.89.*** Link la comentariu
  24
  15

  Il sfatuiesc pe Marius Stan sa dea mai des cate un interviu, nu de alta, dar la un moment dat nu mai aveam ce manca, noi, cei care inrosim tastatura in fiecare zi! Trebuie sa ne meritam banii !!!

  Raportează
 • postat de contra Marți, 19 Ianuarie 2016 12:20 5.13.145.*** Link la comentariu
  25
  13

  Locuitorilor orasului li se pot reprosa multe, f.multe, dar schimbarea mentalitatii trebuia facuta si de autoritatile locale. Ori actualul CL si stan au avut in vedere, in primul rand, clientela lor economica, taind copaci, facand parcuri samd. Nici un proiect major nu a fost macar inceput sau proiectat. Astfel principalele probleme ale orasului au ramas neabordate:
  - subsolul sau care, mai devreme sau mai tarziu, va pune probleme uriase, catastrofale cartierelor de blocuri.
  - legat de subsolul de loess avem faleza ce se duce-n fluviu, cu gropzilele aferente ca prim semnal si asta de ani buni.
  - lipsa infrastructurii, sosele, aeroport, pod sau tunel.
  - lipsa dezastruoasa de investitii si, prin urmare, saracire, somaj(locul 2 pe tara, dupa Vaslui).

  E drept ca si unele comentarii pro actualul primar dovedesc ca autorii lor sunt doar niste oribili postaci interesati direct, ca si consilierii sai bucuresteni, sa se capete cu ceva, ca echipa de zgomote. In mod normal, pt toate relele facute de durbadaca si stan, acestia doi ar trebui sa raspunda penal, nu sa spere la o noua candidatura. Doar ca-n orasul lui boldea hotii au moralul f.ridicat.

  Raportează
 • postat de suparatu` Marți, 19 Ianuarie 2016 12:01 5.13.158.*** Link la comentariu
  26
  18

  Apropos de realizarile cu care te mandresti, dom`primar, ce ai de spus despre asta: PARCUL CLOŞCA, fără lumină şi plin de gropi, aşteaptă REABILITAREA de ani buni ? (articol Viata Libera din 15.12.2015)

  Raportează
 • postat de nascut in galati ...traind in alta parte Marți, 19 Ianuarie 2016 11:58 194.102.86.*** Link la comentariu
  15
  26

  Din ce vad aici...ca nu sunt locuri de munca,ca mai sunt garaje de demolat , ca de ce s-au demolat buticurile,ca de ce s-a facul mall...dar v-ati intrebat ... OARE CE S-A FACUT DE FOSTII PRIMARI?....SAU OARE NU CUMVA NOI AVEM O GANDIRE INAPOIATA ?.....probabil daca ati trai in alte orase civilizate ati spune ca e normal sa NU EXISTE buticuri la colt de strada , garaje , maxi-taxi (doar Transurb si taxi) , etc. , legat de locuri de munca primaria cumva iti asigura locul de munca sau statul ? ....probabil inca ne vedem pe vremea lui Ceausescu cand te trimitea la munca obligatoriu. Problema locurilor de munca sunt create tot de noi(patroni..) ...vrem volum de munca foarte mare cu jumate din personal..sau hai sa mai dam o teapa (bagam faliment si plecam ..)...oricum indiferent de ce se intampla niciodata nu va fi bine dar u poti sa faci mai bine ?.....ca idee generala ca sa numai citesti "problema este si va fi gandirea omului" :)

  Raportează
 • postat de Galatean Marți, 19 Ianuarie 2016 11:51 5.13.240.*** Link la comentariu
  25
  19

  furati mai , haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii

  Raportează
 • postat de PATRIOTUL Marți, 19 Ianuarie 2016 11:38 81.12.149.*** Link la comentariu
  20
  27

  Apreciez majoritatea lucrurilor realizate de acest Primar, dar a făcut şi unele GREŞELI pe care nu le-a recunoscut în acest interviu, precum:
  - Lipsa unei STRATEGII de încălzire a oraşului Galaţi pe termen lung;
  - Lipsa unei STRATEGII de dezvoltare a municipiului Galaţi în perspectiva unirii cu municipiul Brăila;
  - Lipsa unei COMUNICĂRI permanente cu cetăţenii acestui oraş (conform democraţiei participative) pentru a afla adevăratele interese ale comunităţii ce l-au ales;
  - TRASEISMUL politic care l-a discreditat din start;
  - Lipsa unei CONSULTĂRI cu specialişti adevăraţi, chiar locali (ingineri, academicieni, experţi, etc), în găsirea unor soluţii ce privesc dezvoltarea locală, şi nu interese personale, de grup sau de partid;
  - ORGOLIUL personal şi izolarea de cetăţenii care l-au ales,.. etc.
  Dacă aceste greşeli le va elimina şi va fi mai ALĂTURI de gălăţeni, d-l MARIUS STAN va avea mari şanse să fie reales primar (asta în condiţiile în care nu va apare un contracandidat mai credibil, cu PROIECTE mai interesante pentru oraşul nostru!).

  Raportează
 • postat de Grosu Calin Marți, 19 Ianuarie 2016 11:34 82.208.137.*** Link la comentariu
  35
  27

  Nu iti este rususine d-le PRIMAR? Ai promis in campania electorala 10.000 locuri de munca. Unde sunt? NUMAI MINCIUNI. Cu sistemul de termoficare ce ai facut? Unde e cazanul cu care te-ai laudat atata? Ai spus oamenilor sa se debranseze. Cand in unele parti ale tarii si in lume se pune la punct sistemul centralizat de termoficare TU AI AJUTAT LA DISTRUGEREA LUI. HALAL PRIMAR. NUMAI DE AFACERILE familiei tale te-ai ocupat. La fostul APATERM si la CALORGAL pe cine ai adus la conducere? Pe domnul ISTRATE care nu a stiut sa fie decat intr-o vesnica vacanta. Venea la societate ca intr-o statiune si tinea numai sedinte de partid. Ai adus oameni din partidul din care faci parte (UNPR) in functii de conducere, dar care nu prea dau la serviciu si cand sunt prezenti, parca ar fi tot la statiune. Ce fac domnii FUICA, SERBU, FOTACHE (face numai scandal si societatea are de suferit), dna de la personal (face numai afaceri cu angajarile). Asta ai facut d-le PRIMAR cu oamenii dumitale!! Dintre managerii sociatatii, numai directorul tehnic si cel economic se intereseaza de soarta societatii. Ti-ai batut joc de dl ISPAS si el se tot agita sa mearga ceva. Ti-ai batut joc si de ceilalti salariati ai CALORGAL, de cei care muncesc si nu au carnetul de UNPR-ist. RUSINE, RUSINE. Ce ai facut pt orasul tau? NIMIC. N umai GROPI

  Raportează
 • postat de Anonim Marți, 19 Ianuarie 2016 11:32 95.76.32.*** Link la comentariu
  16
  35

  Domnule Stan incercati in zadar sa faceti curatenie in cocina de porci...stiti ca ei vor ravasi totul in urma dumneavoastra.
  Galatiul e populat din pacate de acea rasa de tzaran marlanizat de oras. Peste 60% din locuitorii acestui oras fac parte din categoriavesnicilor nemultumiti care vesnic pretind ca sunt neindreptatiti, furati, inselati etc.
  Domnule Stan, marea problema a orasului e ca va pleaca oamenii capabili ( muncitori silitori si talentati, proaspat absolventi de facultate, oameni de varsta a 2-a foarte capabili etc)
  Eu sunt ferm convins ca infrastructura orasului e foarte importanta, deasemenea si partea de entertaiment... dar daca totusi vreti sa continuati in a transforma cocina asta de porci intr-un organism sanatos, orientati-va in a creea premisele unor viitoare investitii care vor vreea locuri de munca pentru oamenii capabili ai orasului (care sunt din ce in ce mai putini)
  Eu va doresc mult succes si determinare in a schimba ceva aici...eu unul ma pregatesc pentru a parasi orasul pentru ca dupa 20 de ani de pregatire pe bancile institutiilor de invatamant din Galati sunt nevoit sa caut job in vestul tarii pentru ca in Galati economia locala pare ca moare.
  Si ultima problema a orasului acesta minunat e mentalitatea de "combinator" care va disparea foarte greu...sau nu va disparea niciodata!

  Raportează
 • postat de robespiere Marți, 19 Ianuarie 2016 11:01 93.113.153.*** Link la comentariu
  21
  24

  chiar asa, NOTORIETATEA LUI picu-MICU!!!! nu iti este rusine!!!!

  Raportează
 • postat de Mickey Mouse Marți, 19 Ianuarie 2016 10:49 79.116.105.*** Link la comentariu
  38
  32

  Pai daca nu e Stan Papusa sigur ii ia pe galateni drept Mitza-n balon... Auzi tu la el,la realizari studiul de fezabilitate pt un tunel care nu se va construi probabil niciodata....Noua primarie care e aceeasi cladire inca neterminata din mandatul lui Nicolae..Cum poti sa te lauzi cu ceva nefinalizat? .Locuri de parcare adica pus taxa pe cele existente la strada mare si lasati riveranii sa se bata pe strazile din cartier...Si ce treaba are primarul cu asa-zisul mall? Lamuriti-i pe toti sa inteleaga, e construit de primarie? Are primarul interese private acolo? Si ala nu e mall, e o galerie comerciala ceva mai mare decat e cea de la Auchan,fara cinema,fara patinoar,fara locuri de joaca pentru copii.Si se zbate pt Otelul dar incerca sa-i goneasca din oras in loc sa le puna stadionul Dunarea la dispozitie cand fusesera dati afara de pe stadionul combinatului.Ce-i drept a asfaltat vreo doua strazi dar si acolo poate fi suspectat ca a avut interese proprii pentru a facilita deplasarea de la vila proprietate personala pana in centrul orasului. Si a mai promis ca indeparteaza scheletul metalic de la inelul de rocada si cand colo ce sa vezi: in loc sa construiasca minunatiile inchipuite ne zambea de acolo din afisele electorale.Nu mai vorbim de punerea la pamant a termoficarii orasului, indiferenta fata de principalul loc de atractie al orasului- Faleza Dunarii,lasata sa se naruie,tinerea viaductului in reparatii mai bine de un an pentru niste lucrari de mantuiala.Sa nu mai aducem in actualitate si rata somajului unde suntem campioni fiindca s-au cheltuit zeci de milioane pentru un parc industrial care sta pustiu! Si am mai spus-o cu doua parcuri din care unul inca neterminat si doua strazi asfaltate in patru ani de mandat e fix frectie la piciorul de lemn. Asa ca, vorba galeriei, Stane,uuuu,/ Fa-ti valiza si te du!

  Raportează
 • postat de Google Marți, 19 Ianuarie 2016 09:59 109.102.62.*** Link la comentariu
  28
  52

  Ma tot uit la comentarii si as rade daca nu ar fi tragic.Oricat le-am arata baietilor ce a facut Stan, ei o dau inainte cu aceeasi placa.
  Ca Stan nu a facut nimic, ca Stan nu a pus beculete si ca Stan a furat. Daca a facut sau nu, aici putem discuta la infinit. Cert este ca a facut cu mult mai mult decat predecesorii sai. Ca Galatiul nu a devenit New York in mandatul lui Stan e clar. Insa nici nu cred ca se putea, avand in vedere ca am pierdut atatia zeci de ani. Omul incearca sa faca, spre deosebire de altii care au stat cu fundul pe scaun si nu au facut nimic.
  Faza cu beculetele o putem trece la capitolul esec, dar sa fim seriosi, nu e un esec atat de grav, mai ales ca in alti ani a fost criticat ca a pus prea multe, de aceeasi postaci.
  Ca Stan a furat, asta e doar o acuzatie si daca nu e acoperita macar de zvonuri, atunci baietii care scriu asa ceva se fac de ras.
  Ce nu se intelege e ca daca vrem un oras ca afara, trebuie sa ne comportam noi ca afara. Si nu doar prin civilizatie si curatenie. Ma refer aici si la spirit civic, la iubire pentru oras, etc.
  Dau un exemplu, Stan se to chinuie sa aduca investitori, acestia ajung la Galati si cand vad ca nu avem nici aeroport si nici iesire la autostrada, aleg alte orase. De cate ori au iesit galatenii in strada sa protesteze pentru ca acest oras sa fie repus pe harta de prioritati a Romaniei? De cate ori am iesit in strada in fata primariei sau a consiliului local sa sustinem hotarari bune pentur oras? Presiunea strazii e extrem de importanta in aceste cazuri, insa noi alegem sa criticam pe net. E nevoie de ONG-uri puternice in oras, e nevoie ca fiecare sa facem cate cvea pentru noi, e nevoie ca parintii sa nu isi mai indemne copii sa plece si sa ramana aici sa faca treaba. Avem nevoie de oameni inteligenti, avem nevoie de oameni intreprinzatori, iar singura salvare adevarata a orasului e ca fiecare dintre noi sa inteleaga ca e galatean, ca trebuie sa sustina interesele galatene si ca fiecar epoate face cate ceva pentru a ridica acest oras.

  Raportează
 • postat de Cel ales Marți, 19 Ianuarie 2016 09:50 109.102.89.*** Link la comentariu
  14
  27

  AMUZANT !!! Nici nu a inceput campania electorala! Sunt un cititor zilnic al acestui site si, cu parere de rau vad aceleasi personaje( 2-3 , ptr ca fiecare foloseste cateva pseudonime!) care arunca aceleasi "perle" in fiecare zi. Cum, nu am mai fost din toamna la teatru, ma delectez citindu-va !

  Raportează
 • postat de ASTA ESTE ADEVARUL Marți, 19 Ianuarie 2016 09:44 5.13.166.*** Link la comentariu
  20
  55

  TUMBE SI SPUME LA GURA PUTETI FACE ,POMANAGIILOR CARE SUNTETI INVATATI SA VA PLATEASCA PRIMARIA DIN BANII NOSTRII ,A CELOR CORECTI ,CALDURA SI APA !!!! CARE VA PLANGETI DE CAINII MAIDANEZI DAR CAND VIN SA-I STRANGA IESITI SI SARITI LA GATUL HINGHIERILOR !!!!CARE VA PLANGETI DE MIZERIE DAR SCUIPATI SEMINTE PE JOS SI ARUNCATI HARTIILE PE UNDE APUCATI !!!!CARE VA PLANGETI DE LOCURI DE PARCARE DAR IN NESIMTIREA CARE VA CARCTERIZEAZA, VA LASATI MASINA IN FATA GARAJELOR IAR PE ACESTEA LE FOSLOSITI LA ORICE ALTCEVA !!!!CARE VA PLANGETI DE LIPSA LOCURILOR DE JOACA DAR CAND PE SPATIILE CARE SE PUTEAU CONSTRUI ACESTE PARCURI SAU DAT APROBARI PENTRU GARAJE SI CHIOSCURI , ATI STAT PASIVI FARA SA LUATI VREO MASURA SI V-A DURUT IN CUR !!!!CARE INCURAJATI TRANSPORTUL CU CASCARABETA ( dar aveti pretentii la un oras civilizat) SI NU LUATI NICI O MASURA IN MOMENTUL CAND PLATITI ACESTE MIZERII DE MIJLOACE DE TRANSPORT SI NU V-I SE ELIBERAZA BILETE ,INCURAJAND ASTFEL EVAZIUNEA FISCALA !!!!!CARE VA PLANGETI CA ORASUL NU SE DEZVOLTA DAR CAND PRIMARUL A VENIT CU CEL MAI MARE PROIECT ( TUNELUL PE SUB DUNARE ) DE LA REVOLUTIE INCOACE , ATI FACUT BASCALIE SI LA-TI LUAT LA MISTO ,BA CHIAR NISTE NESIMTITI DIN POLITICA( PE CARE UNII DINTRE VOI VOR SA-I VOTEZE ACUM ) AU SUSTINUT PODUL DE LA BRAILA ,IN DETRIMENTUL PROPRIULUI ORAS !!!!!
  UITATI-VA IN OGLINDA TOTI ACESTIA !!!!!
  CE VEDETI ????SCHIMBATI-VA VOI PRIMII ATITUDINEA SI DUPA AIA SA AVETI PRETENTII LA ALTII !!!!
  SI STATI LINISTITI , OAMENII CU CAPUL PE UMERI AU VAZUT CE SI CUM S-A FACUT PRIN ORASUL ASTA DE CAND E STAN PRIMAR SI CU SIGURANTA VOR ALEGE PE CINE TREBUIE LA URMATOARELE ALEGERI !!!!
  ASA CA TUMBE SI SPUME LA GURA POT FACE UNII CA TOT STAN VA FI PRIMAR !!!!!!

  Raportează
 • postat de Roman Verde Marți, 19 Ianuarie 2016 09:20 194.105.20.*** Link la comentariu
  9
  41

  Incercati sa ganditi logic principiile de functionare ale primariei: un primar (sau oricare consilier) vine cu o inititiva, o propune si se voteaza in consiliul local. Daca nu are majoritate nu se pune in aplicare. Un primar nu poate sa decida cu de la sine putere ce se va intampla maine decat daca are o majoritate solida in consiliu si se poate baza ca trece de vot. Acum exemplificand cu ce se intampla in Galati: cum sa se faca ceva concret cand sari in disperare de cauza dintr-o tabara in alta pentru a-ti asigura suportul? Si suportul se primeste oferind promisiuni (a se citi functii) unor persoane care nu au habar de ceea ce fac. Este logic ca se voteaza impotriva doar pentru a-si da reciproc "la gioale" fara ca nici unul din burtosii de la conducere sa realizeze ca fac acest lucru in defavoarea cetateanului de rand.
  Sincer, ma mir ca s-a facut si atat.

  Raportează
 • postat de Sanius Marți, 19 Ianuarie 2016 09:20 84.237.217.*** Link la comentariu
  40
  29

  Stane, dupa cum esti imbracat, eu cred ca abia ai venit de la schi. Mai stai pe aici si vezi cum merge treaba!

  Raportează
 • postat de Ion Marți, 19 Ianuarie 2016 09:16 188.26.124.*** Link la comentariu
  38
  20

  VL isi da singura Like-Unlike la commenturi. Bravo ba baieti, jurnalisti adevarati. App Anca, azi-noapte ai luat acest interviu? Stii tu despre ce vorbesc!

  Raportează
 • postat de jean Marți, 19 Ianuarie 2016 09:13 5.2.237.*** Link la comentariu
  38
  30

  Pe vremea romanilor era la moda sloganul "paine si circ".Pe vremea lui Stan la moda este"mall si parcuri", toate acestea cu un singur scop, acela de a distrage atentia de la alte lucruri esentiale, cum ar fi realizarea unui parc industrial si atragerea de investitori pentru a se crea locuri de munca.

  Raportează
 • postat de florin predoiu Marți, 19 Ianuarie 2016 09:05 5.13.144.*** Link la comentariu
  35
  18

  Sa-ti fie r...e!spui ca ai asfaltat tot!mi-am spart parbrizul in gara (in fata ANL).nici pic de asfalt vreodata acolo!!!!!beton care se macina si se transforma in pietris!!!!!!si multe alte min......uni!

  Raportează
 • postat de florin predoiu Marți, 19 Ianuarie 2016 09:05 5.13.144.*** Link la comentariu
  37
  28

  Sa-ti fie r...e!spui ca ai asfaltat tot!mi-am spart parbrizul in gara (in fata ANL).nici pic de asfalt vreodata acolo!!!!!beton care se macina si se transforma in pietris!!!!!!si multe alte min......uni!

  Raportează
 • postat de oarecare Marți, 19 Ianuarie 2016 08:51 84.117.44.*** Link la comentariu
  43
  37

  jenant ... foarte jenant, cetatene care ocupi vremelnic functia de primar

  foarte putine realizari, foarte multe promisiuni (unele chiar fantasmagorice), orasul a involuat in ultimii 25 de ani, sunt atit de putine de sperante si oportunitati oferite cetatenilor, atit de putina perspectiva de viitor, incit ati devenit PENIBIL

  Raportează
 • postat de Anakin Marți, 19 Ianuarie 2016 08:29 194.105.20.*** Link la comentariu
  45
  52

  Eu sunt pentru acest Primar, are prestanta si chair a facut ceva!
  Restul, care jigniti si spumegati de frustrare va urez exact ceea ce voi urati lui Marius Stan!
  Nu sunt admirator UNPR si nu voi fi nicicand, dar Stan este ceva aparte!

  Raportează
 • postat de Cornel14 Marți, 19 Ianuarie 2016 08:28 5.13.180.*** Link la comentariu
  46
  32

  Stanee da-ti demisia inainte de alegeri, nai facut nimic pentru acest oras numit Noul Galati, cum zici tu. Sa-ti fie rusine, ai lasat orasu asta pe perioada de iarna fara caldura si apa calda. De ce nu vi sa admiri,, sa vezi ce nai realizat'' numai promisiuni. Si mai ai tupeu sa candidezi din nou. Rusine .......Domnule Primar Marius Stan !!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de gigi ciortan Marți, 19 Ianuarie 2016 08:21 5.13.133.*** Link la comentariu
  42
  32

  As vrea sa ti amintesc de acum catva timp in urma cand mergeai .in piete si pozai in candidatul perfect inprteai brosuri la galateni cu iscalitura ta ... promitind ca vei face multe lucruri in galati e t c ....dar cum te ai vazut la primarie trai pe vatrai ai confundat increderea care eu tiam dato cu buzunarele tale cel mai mare rau ai facut cand teai aliat cu o clica care ,...te ajuta sa ti faci afacerile tale [curate; dar esti un baiat destept care pui pe altii sa semneze in locul tau cu noi oamenii de rand nu stai de vorba .. usile sant inchise pentru noi .....acum mai vrei primaria galatiului inca o data ? cred ca abuzezi de noi cei multi mai mult ai tradat ..omulei pe cei care teau ajutat sa ajungi acolo.....iti mai trebuie cateva restaurante pe numele sotiei nu ti este de ajuns cate ai luat pana acum?promisiunile care ai facu cu locurile de munca pt galati sa u transformat in clica de mafioti nu te mai alegem sa fie clar ai nenorocit echipa OTELUL si pe tinerii jucatori nu mai visa ca galatenii au alergie la numele de marius stan

  Raportează
 • postat de Alicante Marți, 19 Ianuarie 2016 07:31 5.13.128.*** Link la comentariu
  50
  52

  Stan e curat ca lacrima! El nu e vinovat, si da mereu vina pe altii. concluzia: de vina suntem noi , ca l-am ales. Promitem ca nu se va repeta!

  Raportează
 • postat de inapoi in viitor Marți, 19 Ianuarie 2016 07:17 5.13.183.*** Link la comentariu
  49
  47

  da, e clar, galatiul regreseaza de peste 4 ani de zile investitiile lui stan nu au fost altceva decat imagine si nu au nici o valoare economica

  cred ca sunt mai multe persoane care s-au saturat de manipularea si actiunile acestui om, e jalnic, e primitiv de tip neanderthal

  produsul unui sistem corupt si troglodit

  Raportează
 • postat de GALATEAN Marți, 19 Ianuarie 2016 05:07 78.96.253.*** Link la comentariu
  35
  49

  Cand nu spune nimic de investitori, asa,fara sa fie intrebat, batand apa in piua, cu termene la pastele cailor, este clar, omul asta este un visator sentimental, nu un pragmatic, care, batand din picior, nu ca iapa lui Marghiloman, vrea prezentul ieri, si viitorul azi.

  De un asemenea primar, care isi face singur reclama, sigur, Galatiul nu are trebuinta!

  Dar nici de cei aratati pana acum, unul mai breaz decat altul!

  Raportează
 • postat de Bravo, M. SaTAN ! Marți, 19 Ianuarie 2016 05:06 84.117.40.*** Link la comentariu
  42
  48

  N-am fost şi nici n-o să fiu niciodată Stan Păpuşă, ci Stan si Bran”

  Raportează
 • postat de satul de.mizerie Marți, 19 Ianuarie 2016 04:20 109.166.128.*** Link la comentariu
  30
  60

  Mi-e scarba de ipocriti....20 de ani ne-am complacur in mizerie, garaje, chioscuri aruncate la voie intamplarii....pe scurt.un jeg de oras...iar acum cand acest om incearca si a reusit sa faca ceva..il improscam cu noroi si il jignim fara niciun drept...il vor pe acea Ciuma care a condus orasul si am vazut cu totii unde ne.a adus...ne meritam soarta de cel mai imputit oras din Romania si in special oamenilor din acest oras...

  Raportează
 • postat de Galateni , sunteti cei mai tari . Marți, 19 Ianuarie 2016 02:26 108.245.201.*** Link la comentariu
  28
  46

  Marius nene , incearca sa pleci din cocina aia , cauta-ti norocul pe alte meleaguri , se vede clar unde a ajuns Galatiul , nu are rost sa mai discutam , asta multumita galatenilor care bubuie de prostie , se vede clar din majoritatea comentariilor aici pe forum cat de "ageri" la minte sunt cetatenii "urbei" , este incredibil unde ati ajuns dar la tupeu si obraznicie nu va intrece nimeni .Urla foamea peste tot , frig in case ( ultima prostie -Calorgal , cred ca acum va e clar ce prostie s-a facut cu " incalzirea " orasului, avarie dupa avarie ), un aspect de ruina tip horror , aceleasi fete de oropsiti ai sortii peste tot, mizerie , graffiti -milioane , caini , gropi pe drumurile de rahat care le aveti, dolarul e cam 40.000 de lei , somaj/ boschetari cat cuprinde , investitii doar vorbe , da de sunteti in UE...ar fi foarte multe de spus despre faptul cum asti ajuns , si asta datoriata voua celor ramasi ,,,,,acasa. Bravo voua ,,,drum bun pe calea exterminarii .

  Raportează
 • postat de Marius Marți, 19 Ianuarie 2016 01:36 79.116.105.*** Link la comentariu
  46
  53

  @Triumpf Nu sunt nici garajist si nici maxi-taxist, sunt un proaspat absolvent in cautarea unui loc de munca in Galati, si ghici ce, un primar idiot cu un cosiliu local plin de infecti ordinari care nu sunt in stare sa atraga investitori fiinca mita e la putere, de ce sa se investeasca ceva la Galati, cand cei din Braial cer mai putina mita, sa va duceti dracului cu primarul vostru cu tot

  Raportează
 • postat de Triumpf Marți, 19 Ianuarie 2016 01:18 5.13.141.*** Link la comentariu
  36
  79

  Domnule primar ,cu toate ca v-am urat in momentul cand v-am vazut in afisele electorale alaturi de Victor Ponta , aveti votul meu pentru ca ati aerisit acest oras imbacsit de toate mizeriile mostenite de primarii care se tot perinda de 26 de ani , Toti cei care comenteza pe aici urat la adresa dumnevoastra sunt garajisti , soferi de maxi-taxi si multi altii pe care ati avut curajul sa-i infruntati cu toate ca stiati ca va veti atrage antipatie si voturi in minus la alegeri .
  Mult succes in continuare domnule Marius Stan !

  Raportează
 • postat de Bravo galateni , tot inainte ... Marți, 19 Ianuarie 2016 01:17 108.245.201.*** Link la comentariu
  64
  38

  Galateni prosti , votati cu Stan din nou , de ce nu ? Ati votat cu Nicolae de atatea ori , votati si cu Stan la fel ca doar se stie ce va poate capul ....Terminati-va definitiv ca doar la asta sunteti buni ... numai batranet , hoti , mafioti , politicieni corupti , golani de cartier specialisti in graffiti , caini vagabonzi , tigani si cam atat ati ramas acolo ...acasa . Bravo voua ati ajuns super bbbbbine.

  Raportează
 • postat de Mihail Marți, 19 Ianuarie 2016 01:05 5.13.163.*** Link la comentariu
  34
  46

  PERSONAL,ca pasionat meloman,am o simpatie deosebita pentru DOMNUL PRIMAR,pentru ca in repetate randuri l-am vazut la OPERA ,LA CONCERTE SIMFONICE ,simtind din partea domniei sale O VIE SIMPATIE PENTRU OAMENII DE ARTA SI DE CULTURA AI ORASULUI,sprijinind prin posibilitatile sale INSTITUTIILE DE CULTURA ALE ORASULUI,TEATRUL LEONARD FIIND PRINTRE ACESTEA!
  Sunt convins ca achizitioanarea PIANULUI,,STEINWAY,,aceasta bijuterie atat de valoroasa s-a realizat si prin sprijinul remarcabil al DOMNULUI PRIMAR!Si sa va mai spun una;merg la Teatrul,,LEONARD,, vat si la Teatrul,,FANI TARDINI,, de prin anii "60,si credeti-ma ,NU AM VAZUT PANA ACUM VREUN PRIMAR SA VINA LA OPERA ,sa se bucure si sa aplaude cu entuziasm,dovedind ca i-a placut,asa cum l-am vazut pe acest simpatic domn primar!Fiti siguri ca nu ma cunoaste,nu-i faca parte din anturaj,dar il simpatizez pentru ce v-am spus,,dupa cum, pe doctorul BACALBASA il apreciez pentru patima sa neostoita pentru lectura ,de ani buniintalnindu-l intamplator de atatea ori la BIBLIOTECA ,,URECHIA,,!SANATATE LA TOATA LUMEA SI SA NE AUZIM DE BINE!SA AVEM PRIMARUL PE CARE-L MERITAM,ADICA UNUL PE PLACUL TUTUROR!

  Raportează
 • postat de Marius Marți, 19 Ianuarie 2016 00:37 82.27.178.*** Link la comentariu
  75
  36

  Aceleasi povesti, povesti de 2 lei. "Mai sunt 4000 de garaje care trebuie demolate". Decat sa le demoleze si apoi sa ramana zona demolata exact ca la razboi (ex. zona 2 Cocosi) mai bine nu se demoleaza. O suprafata ca aia se poate amenaja in 2 saptamani, au trecut cel putin 6 luni de la demolare....."asta inseamna un primar bun", vorba cantecului :)

  Ca de obicei va iesi din nou primar cineva care e "cel mai putin rau". Sper sa nu mai fie acelasi personaj.

  Raportează
 • postat de Marius Marți, 19 Ianuarie 2016 00:33 79.116.105.*** Link la comentariu
  73
  54

  Eu unul va propun sa economisiti banii de la unpr si sa nu ii irositi degeaba, fiinca alt mandat nu mai pupati domnule Stan, ati avut "noroc" ca a castigat otelul si lumea era beata cand a votat, da acum ne-am cam trezit si am vazut ce dracu am facut, noul Galati, e mai rau ca vechiul Galati.

  Raportează
 • postat de Tralala Marți, 19 Ianuarie 2016 00:32 82.137.8.*** Link la comentariu
  17
  90

  Urmeaza o serie de injuraturi ale unor persoane care nici nu vor citi interviul cap-coada. Cat despre caini, cu toate ca nu-mi place ideea de eutanasiere, trebuie sa rezolvam problema. In Bucuresti nu mai sunt caini maidanezi! Doar accidental sa mai vezi unul pe la periferie. Un caine, doi acolo nu ma deranjeaza, dar sunt prea multi. Abia astept sa vad toti candidatii. Nu l-as mai vota pe Stan, dar nici pe Ciumacenco.

  Raportează
 • postat de Ciumi salvatorul Galatiului Marți, 19 Ianuarie 2016 00:22 216.245.218.*** Link la comentariu
  33
  90

  Hai postacii propagandisti a lui Ciumi, trezirea si incepeti ofensiva cu mizerii si sa spurcati. Nu se poate postacilor sa ratati ocazia fara sa ziceti ceva de interviul asta al lui Stan. Ia vedeti scuipati-l in ochi pe Stan si ziceti de caldura, de sosele, de trotuare, de locuri de munca, de soarele si luna. Ca de, ce sa faci, pe timpul vicelui Ciumi (vesnicul candidat la primaria Galati) toti galatenii aveau lapte si miere de la vicele Ciumi si totul mergea struna.

  Nu se poate postaci ciumacisti sa ratati ocazia, cum de inca dormiti? Pai la fiecare articol erati cu postarile din secunda 1 de cum aparea articolul.

  Raportează
 • postat de galatean Marți, 19 Ianuarie 2016 00:19 37.128.225.*** Link la comentariu
  87
  53

  Doamne, ce tupeu porcesc are individul asta !!!

  Raportează
 • postat de un galatean Marți, 19 Ianuarie 2016 00:11 5.13.162.*** Link la comentariu
  87
  57

  A inceput Seherezada sa spuna povesti...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.