Daţi pe mâna poliţiei, după ce s-au bătut în scara unui bloc

Daţi pe mâna poliţiei, după ce s-au bătut în scara unui bloc
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipajul de intervenţie rapidă, în timp ce se deplasa pe itinerarul de patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Locală, a fost informat de dispeceratul instituţiei despre faptul că o persoană de sex masculin a fost agresată de un grup de trei tineri. Conform celor transmise de dispecerat, altercaţia a avut loc în scara unui bloc de pe bulevardul Dunărea. În urma informaţiilor primite, au fost verificate mai multe locaţii din zona evenimentului şi în dreptul casieriei SC Electrica SA, de pe strada Victor Vîlcovici, din cartierul Micro 20, au fost reţinute trei persoane care aveau pe mâini urme de sânge, provenite de la o altercaţie.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind numiţii B.A.N., de 22 de ani, M.M.I., de 20 de ani, ambii din Galaţi şi B.A.V., de 19 ani, din judeţul Vrancea, iar în urma confruntării lor cu persoana vătămată, acesta i-a recunoscut ca fiind agresorii care l-au bătut.

S-au întocmit actele procedurale, care, împreună cu persoanele în cauză, au fost predate la Secţie 3 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 4382 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.