Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1 l-au sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991, pe numitul R.V.I., de 38 de ani, din Galaţi. Bărbatul a fost depistat, pe Faleza Inferioară, în timp ce profera injurii şi expresii jignitoare. Mai mult, la cererea îndreptăţită a oamenilor legii de a-şi declara identitatea, gălăţeanul a refuzat să se legitimeze.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 3 l-au sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 1.500 de lei, pe numitul B.A.V., de 20 de ani din judeţul Vrancea. Persoana în cauză a fost depistată în dreptul unui bloc de pe strada Oţelarilor, tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, totodată proferând injurii şi ameninţări la adresa oamenilor legii.

Cu o amendă mai mică, de doar 1.000 de lei, s-a ales şi gălăţeanul C.I.A., de 29 de ani. Tânărul, care se afla în Parcul Mihai Eminescu, a fost depistat de oamenii legii în timp ce consuma băuturi alcoolice şi tulbura liniştea publică prin larmă şi proferare de injurii şi expresii jignitoare.

Citit 1195 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2018 20:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro