SANCȚIUNI aplicate de poliţiştii locali pentru tulburarea liniştii publice

SANCȚIUNI aplicate de poliţiştii locali pentru tulburarea liniştii publice
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1 l-au sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991, pe numitul R.V.I., de 38 de ani, din Galaţi. Bărbatul a fost depistat, pe Faleza Inferioară, în timp ce profera injurii şi expresii jignitoare. Mai mult, la cererea îndreptăţită a oamenilor legii de a-şi declara identitatea, gălăţeanul a refuzat să se legitimeze.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 3 l-au sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 1.500 de lei, pe numitul B.A.V., de 20 de ani din judeţul Vrancea. Persoana în cauză a fost depistată în dreptul unui bloc de pe strada Oţelarilor, tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, totodată proferând injurii şi ameninţări la adresa oamenilor legii.

Cu o amendă mai mică, de doar 1.000 de lei, s-a ales şi gălăţeanul C.I.A., de 29 de ani. Tânărul, care se afla în Parcul Mihai Eminescu, a fost depistat de oamenii legii în timp ce consuma băuturi alcoolice şi tulbura liniştea publică prin larmă şi proferare de injurii şi expresii jignitoare.

Citit 2256 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2018 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.