Mama-agresor la proces

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tentativă la omor calificat, aceasta este infracţiunea de care este acuzată şi pentru care a fost trimisă zilele acestea în judecată Ciupitu Dobriţa, în vârstă de 59 de ani, din satul Şiviţa, comuna Tuluceşti. Reţinem din cuprinsul rechizitoriului Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi o realitate cumplită. Femeia şi-a lovit unul din băieţi cu cuţitul.

Până în luna septembrie a.c., C.D. locuia cu soţul şi cu unul din copii. Al doilea băiat, Ciupitu Costel, locuia în altă casă. Pe data de 24, mama, soţul acesteia şi băiatul, Costel, au plecat la câmp, la cules de porumb. Celălalt frate a rămas acasă.

Când au revenit de la muncă, de la câmp, cei doi fraţi, Costel şi Marian, au început să se certe. Ce-i drept, erau băuţi bine, în gospodărie aflându-se cinci butoaie pline cu vin. La un moment dat, mama celor doi băieţi încăieraţi a intervenit, încercând să-i despartă.

Costel a îmbrâncit-o şi, în replică, mama a luat un cuţit de bucătărie  cu care i-a aplicat mai multe lovituri în gât, în torace, în zona cervicală. Costel a reuşit să fugă spre barul din comună, dar s-a prăbuşit în cele din urmă. A fost transportat la spital şi, spre norocul său, a fost salvat.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre mama sa, care a fost deja arestată preventiv. Acum, după ce dosarul penal a ajuns în instanţă, îşi aşteaptă judecata.

Pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat se poate alege cu mulţi ani de puşcărie.

Citit 702 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.