Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O nouă grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitatea Organizată şi Terorism  - Serviciul teritorial Galaţi. Asta după ce poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor, au prins în flagrant unul dintre membrii grupării, iar apoi au făcut mai multe percheziţii domiciliare.
În urma acestor acţiuni, procurorii DIICOT Galaţi au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a trei inculpaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani.
Destructurarea grupului infracţional specializat în traficul de droguri de risc a avut loc pe data de 3 noiembrie, când anchetatorii au prins în flagrant unul dintre membri. „S-a procedat la organizarea prinderii în flagrant a inculpatului Anghel Constantin, activitate urmată de efectuarea unui număr de şase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi”, se arată într-un comunicat al DIICOT Galaţi.
În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit şi ridicat peste 230 de grame de cannabis, cântare electronice şi ambalaje utilizate la porţionarea cantităţilor de drog destinate traficului, precum şi sumele de 8.000 de euro şi 830 de lei.
La finalul celor două acţiuni, la sediul DIICOT Galaţi, au fost conduse, în vederea audierii,  un număr de 18 persoane implicate în activitatea de trafic ori procurare de droguri de risc pentru consumul propriu.
După audieri, procurorii au decis reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a inculpaţilor Constantin Anghel, Aurelian Robert Deceanu şi Marian Lazăr, pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de risc în formă continuată.
„La data de 03 noiembrie 2018, Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Anghel Constantin, respectiv luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Deceanu Aurelian Robert şi Lazăr Marian, pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai artă în comunicatul DIICOT.   
Cauza este instrumentată de procurori împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul Antidrog.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Citit 2394 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 10:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro