Şoferie în stil englezesc pe un bulevard din Galaţi (VIDEO)
Foto: Captura video GSDG

Şoferie în stil englezesc pe un bulevard din Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O amendă usturătoare şi reţinerea permisului de conducere, asta riscă un şofer suprins marţi, 2 aprilie 2019, în apropiere de ieşirea din Galaţi, în timp ce conducea pe contrasens!

Autoturismul care se deplasa nonşalant printre vehiculele de toate felurile aflate în trafic la orele dimineţii pe Bulevardul Galaţi, spre ieşirea către Brăila, a fost surprins în imagini de un gălăţean care locuieşte la unul dintre blocurile din zonă. Imaginile au fost postate pe siteurile de specialitate, poliţiştii autosesizându-se şi demarând verificări pentru identificarea maşinii şi implicit a şoferului.

"În cazul în care va fi depistat, conducătorul auto va fi sancţionat cu o amendă în valoare de 870 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Oamneii legii speră ca autoturismul, mergând pe contrasens, să fi fost surprins şi de camerele de supraveghere amplasate la intrarea în oraş, imaginile acestea fiind extrem de importante pentru identificarea maşinii şi probarea contravenţiei.

Citit 3756 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.