Cinci persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN25

Cinci persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN25
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Accident rutier pe DN25. Două autoturtisme s-au ciocnit după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Cinci persoane, printre care și un minor în vârstă de 15 ani, au ajuns la spital. Incindentul a avut loc la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu.

”Un bărbat în vârstă de 65 de ani, care circula dinspre Tecuci către Galați, a pătruns cu autoturismul pe contrasens, unde a lovit frontal un alt autoturims, condus regulamentar de un bărbat, de 81 de ani. Din impact, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 15 ani, aflat în mașina care a intrat pe contrasens, și rănirea ușoară a conducătorului auto, precum și a altor trei persoane din cel de-al doilea autoturism. Este vorba despre conducătorul auto care circula regulamantra și a două pasagere în vârstă de 75, respectiv 81 de ani”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Răniții au fost transportați de mai multe ambulanțe la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii i-au testat alcoolscopic pe cei doi șoferi, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca polițiștii să afle care a fost motivul pentru care bărbatul în vârstă de 65 de ani a întrat pe contrasens. Pe parcursul cercetărilor de la fața locului traficul pe DN25 a fost blocat.

Citit 6059 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 10:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.