Răpirea cuptorului cu microunde

Răpirea cuptorului cu microunde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A comis-o chiar în sfânta zi de duminică! Un tânăr de 28 de ani din Cosmeşti s-a pus rău cu Dumnezeu chiar în ziua stabilită prin programul sfânt ca fiind de odihnă.

Aşadar, Octavian, de 28 de ani, a fost probabil muncit de idealul de a-şi face propriile floricele, aşa că nu a avut idee mai bună decât să intre hoţeşte în casa unchiului său şi să umfle cuptorul cu microunde.

Tânărul a bifat, aşadar, trei păcate capitale dintr-un singur gest: a muncit duminica, a furat şi a ignorat caloriile din floricele.

Jos mâinile!

„Poliţiştii din comuna Cosmeşti au fost sesizaţi duminică dimineaţa, de către localnicul Ion E., de 62 ani, în legătură cu faptul că în timpul nopţii cineva i-a spart casa şi i-a furat cuptorul cu microunde, în valoare de 350 lei. Suspectul furtului a fost identificat chiar în ziua următoare - Octavian H., de 28 ani, nepotul păgubaşului, fără ocupaţie şi cu antecedente”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

În final, cuptorul a fost recuperat, iar tânărului i s-a făcut dosar penal pentru furt. V-am zis că Dumnezeu nu bate cu băţul.

Citit 618 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.