Ofiţerii SIF nu iartă

Ofiţerii SIF nu iartă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evaziune fiscală

A fost începută urmărirea penală împotriva administratorului Florin A., pentru evaziune fiscală. În perioada ianuarie-iulie 2009, gălăţeanul a reţinut şi nu a vărsat la buget, în termen de 30 zile, sumele reprezentând impozitele cu reţinere la sursă, cauzând un prejudiciu în valoare de 12.355 lei.

Buget prejudiciat

Ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude îl urmăresc penal pe gălăţeanul Eugen G., de 58 ani, pentru evaziune fiscală. Între 25 aprilie 2008 şi 25 octombrie 2009, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, bărbatul a calculat, reţinut şi nu a vărsat cu intenţie, în termen de 30 de zile, contribuţii cu reţinere la sursă, creând un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 11.189 lei.

Eu iau marfa, voi – baftă!

Gălăţeanul Sorin A. este urmărit penal de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru înşelăciune. Ca administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, pe 11 septembrie 2008, bărbatul a emis către o altă societate comercială instrumente de plată reprezentând contravaloarea unor mărfuri achiziţionate - în valoare totală de 28.881 lei - fără a avea disponibilul necesar în cont.

Cecuri cu duiumul, fonduri ioc

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva administratorului Cezar H., de 41 ani, pentru înşelăciune prin emitere de cec fără a avea fonduri.

În perioada iulie-octombrie 2009, bărbatul s-a aprovizionat cu mărfuri în valoare de 23.019 lei de la o societate comercială din Bucureşti,  pentru care a emis un cec barat, care a fost introdus în circuitul bancar fiind refuzat din lipsă totală de disponibil.

Înşelăciune

Gălăţeanca Maricica T., de 42 ani, este urmărită penal de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru înşelăciune. Pe 7 iulie 2008, femeia, în calitate de administrator, a emis către o societate comercială din Bucureşti două bilete la ordin în valoare totală de 25.918 lei, fără a avea disponibilul necesar în cont. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Citit 765 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.