A furat tricouri şi şosete din supermarket

A furat tricouri şi şosete din supermarket

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci, a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei la un supermarket din localitate unde a fost semnalat faptul că o femeie a încercat să treacă de casa de marcat, fără a achita contravaloarea unor articole vestimentare.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că femeia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Brăhăşeşti, în timp ce se afla la cumpărături a sustras mai multe articole vestimentare cu intenţia de a trece de casa de marcat, fără a le achita. Conform jandarmilor, bunurile - două tricouri şi trei perechi de şosete - au fost ascunse sub îmbrăcămintea acesteia, valoarea lor ridicându-se la suma de 43,97 lei.

Bunurile au fost recuperate şi predate angajaţilor supermarketului, iar femeii i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 
Citit 3458 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2020 15:42

1 comentariu

  • postat de Observator Luni, 10 Februarie 2020 20:16 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    4

    Și asta e mai nimic pe lângă ce bagă femeile astea sub fustele lor lungi. În supermarket au fost camere de supraveghere dar pe la tarabele amărâților de mici comercianți e prăpăd. Desigur, dacă spunem ce sunt, suntem sancționați pentru rasism.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.