Transportul ilegal al zilierilor l-a făcut pe un gălățean să recidiveze (VIDEO)

Transportul ilegal al zilierilor l-a făcut pe un gălățean să recidiveze (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Deși a fost sancționat în cursul săptămânii pentru că transporta ilegal zilieri, un bărbat, de 51 de ani, și-a reluat activitatea și, după ce a schimbat mașina, a revenit în trafic. Din păcate pentru el, autoutilitara de marfă cu care transporta zilieri a fost oprită în trafic de polițiștii de la rutieră.

"Sâmbătă dimineață, în jurul orei 05,20, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat in trafic, la volanul unei autoutilitare care circula pe o stradă, din localitatea Cuza Vodă, un bărbat, de 51 de ani, ce efectua transport de persoane contra cost, fără a deține autorizație de transport în regim de închiriere. 

În interiorului autovehiculului, destinat exclusiv transportului de marfă , au fost identificate 15 persoane.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volan fusese sancționat contravențional în cursul săptămânii, pentru o faptă similară, la acel moment fiindu-i suspendat și dreptul de utilizare a vehiculului cu care fusese depistat", ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Pentru contravenția constatată sâmbătă dimineață, bărbatul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 5.000 de lei, fiindu-i suspendat totodată și dreptul de utilizare pentru o perioadă de șase luni, a autoutilitare cu care a fost depistat.

VEZI VIDEO MAI JOS

Media

Citit 5049 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 01:45

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 01 August 2020 14:45
  89.136.0.***
  Confiscati utilajele/atelajele. Pot muri oameni! Pentru patroni/transportatori, acesta este respectul fata de semeni. Angajeaza nepalezi cu 3500 ron lunar plus cazare, masa si asigurari, respectiv un drum in tara de origine cu avionul, iar la romani - conditii dupa cum se vede cu 1700 maxim. Poate si acesti evazionisti numiti patroni/producatori trebuie verificati mai atenti, la contabilitate/palate/subventii limuzine (ale lor si beizadelelor)! Sa nu mai planga ca nu gasesc lucratori daca nu le respecta munca. De fapt vad ca se poate in Germania si UK, deci continua si in Ro! Sa nu mai spunem ca mare parte a unor astfel de patroni se ascund in spatele celor care cer drepturi speciale pentru minoritati, iar ei nu respecta dreptul nimanui! Dau exemplul unui ofiter superior MApN, pensionar, angajat de un rrom din Ivesti in calitate de sofer personal (cu trei limuzine in responsabilitate, un Hummer, un Ferrari si un Audi A8)! Pentru 2000 lei lunar. Este drept ca are pensia de 2100 ron (denumita in fals de politruci, ca fiind speciala, pentru a-si acoperi ei si magistratii nesimtitele si ilegalele beneficii), dar copii sunt la studii si au nevoie de ajutor, desi au burse! Bravo stat!.
  5
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.