Criminal acuzat de atac sângeros, într-un bar din Galați

Criminal acuzat de atac sângeros, într-un bar din Galați
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un gălățean în vârstă de 47 de ani a fost reținut în urma unui incident extrem de violent, care a avut loc zilele trecute, într-un bar de pe raza municipiului Galați. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte cu violență, fiind condamnat în urmă cu 20 de ani la închisoare pentru omor, s-a făcut din nou frate cu cuțitul și a ajuns în spatele gratiilor, aproape ucigându-l pe un tânăr al cărui nume nici nu îl cunoștea.

Potrivit datelor din anchetă, obținute pe baza declarațiilor celui acuzat acum de tentativă de omor, port de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, cei doi, victima și agresorul, se cunoșteau vag, primul știindu-l pe cel pe care avea să îl trimită în spital doar după poreclă: "Socola". S-au întâlnit întâmplător, într-un bar, unde acuzatul, Dumitru Vasile, s-a dus să bea câteva beri ca să-i treacă mai ușor seara. Acolo s-ar fi așezat la o masă lângă un cunoscut. Amețit de băutură, a intrat într-un schimb de replici cu "Socola", dialog care a escaladat rapid și care l-a enervat atât de tare încât a scos cuțitul. I-a aplicat tânărului mai multe lovituri, lăsându-l într-o baltă de sânge, întregul episod fiind surprins de camerele de supraveghere din bar.

Preluat de ambulanța chemată de martori, "Socola" a fost dus la Spitalul de Urgență și operat, medicii apreciind că i-a fost pusă în primejdie viața. "Partea vătămată a prezentat la internare excoriații și plăgi înjunghiate, leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor înțepător și care necesită, pentru vindecare, un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale", se arată în concluziile procurorilor, în baza cărora au solicitat Tribunalului Galați arestarea preventivă a lui Dumitru Vasile. Acesta a fost trimis după gratii pentru 30 de zile.

Citit 6810 ori Ultima modificare Joi, 16 Decembrie 2021 08:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.