Doi chinezi - returnaţi din România!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aveau vize de şedere scurtă, dar au lungit-o peste termen *

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al judeţului  Galaţi, în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi au organizat în ziua de 8 septembrie o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor în municipiul nostru.

În zona portului, poliţiştii au depistat doi cetăţeni chinezi despre care s-a constatat ulterior că nu mai aveau documente valabile de şedere în România.

Mai exact, după cum ne-a informat comisarul şef de poliţie Ion Andrei, şeful Serviciului pentru Imigrări Galaţi, cei doi chinezi au intrat în România în luna august, în baza unei vize de şedere scurtă, în scop de afaceri, dar, la expirarea termenului de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre.

Au intrat, deci, în contradicţie cu legile româneşti şi, avându-se în vedere cele constatate de poliţişti, pe numele cetăţenilor chinezi au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României.

Conform acestor decizii chinezii sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, au fost sancţionaţi cu 400 de lei.

Citit 654 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.