Tâlharul şi fetiţa cu cercei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Kuperman Costel, în vârstă de 52 de ani, este poate spune, un tâlhar bătrân şi fără scrupule, din moment ce, de curând, şi-a ales ca victimă o fetiţă de numai opt ani.

Aşa cum reiese din referatul întocmit de procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, K.C. „în ziua de 30 august a exercitat violenţe fizice asupra părţii vătămate pe distanţa dintre ghena de gunoi (de unde a luat-o pe minoră) şi locul ( zona grădinilor de pe Drumul de Centură) în care a deposedat-o de cerceii pe care-i avea la urechi. În urma agresiunii, minora  a suferit leziuni ce au necesitat una-două zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Individul o observase pe fetiţă că ducea singură gunoiul şi, imediat, şi-a dus la îndeplinire gândul rău ce i-a trecut prin minte.

În acelaşi document al Parchetului de care am amintit, scrie că agresorul a exercitat presiuni fizice şi psihice asupra minorei, profitând şi de avantajul constituţiei fizice şi al vârstei; a condus-o forţat la o distanţă apreciabilă de casa bunicii şi a deposedat-o de cercei. După aceea a abandonat fetiţa în acel loc (departe de casă) şi a plecat.

Totuşi, din câte se vede, nu s-a putut face chiar nevăzut din moment ce scriem acum despre fapta sa. Mai mult, el este şi recidivist, ultima tâlhărie fiind săvârşită în stare de recidivă postexecutorie.

Fusese eliberat condiţionat la data de 22 februarie 2005 şi îi mai rămăsese un rest de zile de puşcărie  care, în eventualitatea în care va fi din nou condamnat, îi vor fi adăugate la pedeapsă. La 52 de ani, fără ocupaţie şi  momentan fără adăpost îşi va găsi probabil locul în puşcărie. Deocamdată, e doar în arest preventiv.

Citit 670 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.