Un hoţ perseverent a fost poprit!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu perseverenţă infracţională, aşa este calificat, cel puţin după fişa de cazier, Nicolae Gheorghe, hoţ înveterat ce a căzut iar pe mâna oamenilor legii. În ziua de 20 august 2010 s-a „înfruptat” de la SC Elixir SRL Galaţi. De acolo a luat o poşetă, bani, acte de identitate, un card bancar şi mai multe bunuri personale. Ce mai, o pradă-adevărat elixir!

11 zile mai târziu, N.G., perseverent rău, adică aşa cum este cunoscut, a dat o lovitură hoţească la CE Market Group SRL, de unde a luat… două antiperspirante, probabil pentru a nu lăsa şi ceva urme mirositoare.

A fost însă mirosit de cine trebuie şi înhăţat.

Acum procurorii Parchetului local i-au făcut referat pentru arestare preventivă întrucât face parte din categoria infractorilor voiajori care bântuie în stil infracţional propriu prin mai multe oraşe precum Galaţi, Buzău şi Brăila, acolo unde locuieşte fără forme legale.

„E perseverent, manifestă lipsă de respect faţă de valorile sociale ocrotite de lege, e  dificil de urmărit şi de tras la răspundere”, aşa este caracterizat în referatul înaintat de procurorul de caz instanţei de judecată. 

Când a fost audiat, a fost parţial sincer, recunoscând doar infracţiunea la care n-avea loc de întors, adică cea din data de 31 august 2010, în care a fost surprins în flagrant. A infirmat implicarea sa în comiterea fărădelegii din 20 august, în ciuda probelor administrate în cauză.

N. G. are 51 de ani şi, conform concluziei procurorilor, reprezintă realmente un pericol social pentru ordinea publică, faptele acestuia având o rezonanţă socială deosebită. Tocmai de aceea, împotriva sa a fost pusă în mişcare acţiunea penală, urmând ca, în cele din urmă, să ajungă la răsplata din instanţa de judecată.

Citit 620 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.