Băut şi cu Hoover-ul la plimbare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înfierbântat, într-o noapte  de miez de vară (18/19 iulie 2010), gălăţeanul Cambur Florin a plecat la plimbare cu un Hoover (GL-75-LUC). A fost oprit însă de un echipaj de poliţie.

Aşa cum scrie în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, poliţiştii l-au „mirosit” ca fiind băut şi l-au invitat la un test cu aparatul etilotest Drager, ceea ce nu l-a încântat deloc pe nocturnul gălăţean pus pe aventuri la volan. A fost dus şi la spital pentru recoltare  de probe biologice dar a refuzat.

Nu a recunoscut nimic, susţinând sus şi tare că nu a condus în acea noapte fierbinte. Problema a fost că, aşa cum e consemnat în acelaşi document întocmit de procuror,  C.F. a fost contrazis de procesul verbal de constatare întocmit de poliţişti, de declaraţiile martorilor şi de alte mijloace de probă administrate la dosar.

Ceea a fost cât se poate de uşor de observat a fost atitudinea ostilă faţă de organele de cercetare şi urmărire penală. Mai fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de trei ani, probabil că şi această realitate îl făcea atât de rău cu oamenii legii.

La un moment dat, a fost audiat în prezenţa avocatului, dar apoi a refuzat să mai colaboreze şi, pur şi simplu, s-a sustras de la urmărirea penală. Dar asta, cum vedeţi, nu l-a ajutat să scape şi a fost trimis în judecată pentru că a condus un autovehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Era în stare de recidivă postcomdamnatorie, nu avea ocupaţie, dar, cu siguranţă, în perioada care urmează va fi ocupat cu judecata!…

Citit 1045 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.