Inculpaţii s-au întâlnit cu părţile vătămate în "Dosarul Volaret"

Inculpaţii s-au întâlnit cu părţile vătămate în "Dosarul Volaret"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dosarul Volaret” a avut miercuri primul termen de judecată şi, pe lângă inculpaţi, au fost prezenţi şi o parte dintre cei păgubiţi. Aceştia sunt în total 22, dar la Tribunal au venit zece, solicitând un termen ca să-şi angajeze avocat.

Miza pentru aceşti oameni este dată de recuperarea banilor pe care i-au pierdut, cumpărând apartamente deja vândute altora. Ieri, doar trei dintre victime şi-au făcut cunoscute pretenţiile, împreună cerându-le inculpaţilor 14.000 de lei.

Practic, la mai bine de un an de zile de la izbucnirea „scandalului Volaret”, inculpaţii şi victimele lor s-au întâlnit faţă în faţă în instanţă. La începutul anului trecut, procurorii de la Crimă Organizată au făcut public faptul că prin intermediul Agenţiei imobiliare Volaret s-au vândut apartamente de câte două, trei ori, astfel că mai mulţi oameni s-au trezit şi fără bani, şi fără case.

Imobilele se aflau în proprietatea Primăriei, acesta fiind motivul pentru care preţurile erau mai mici. Anul aceasta, în mai, procurorii i-au trimis în judecată pe: Brânduşa Miron, Brigitta Pilat, Aneta Bârhală, Mariana Stănilă, Gherghina Rusu, Mihaela Podaru şi Mircea Zain.

Citit 2315 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.