Se-ntâmplă la Galaţi: Copii cumpăraţi ca sclavi pentru 150 de lei!

Se-ntâmplă la Galaţi: Copii cumpăraţi ca sclavi pentru 150 de lei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clanul Enache "recruta" minori din familii sărace, pentru a îngriji animalele * Copiii erau bătuţi, înjuraţi şi ameninţaţi cu moartea, iar actele le erau furate


Procurorii DIICOT Galaţi au făcut, timp de opt luni, anchetă în cazul intitulat de presă „stâna morţii de la Frumuşiţa”. În urma anchetei şi a audierilor efectuate, oamenii legii au aflat detalii înfiorătoare despre modul de racolare folosit de fraţii Enache şi de oamenii lor de încredere, dar şi despre modul de exploatare de la stânele inculpaţilor recent trimişi în judecată.

În acest dosar, procurorii au audiat 33 de persoane exploatate. Una dintre aceste persoane este Ionuţ Amarandei, care a ajuns la stâna fraţilor Enache după ce a fost cumpărat cu suma de 150 de lei de la familia sa.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2700 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.