Justiţiabili pe… internet!

Justiţiabili pe… internet!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii pot afla date despre dosarele aflate pe rolul instanţelor direct de pe internet. Pe adresa portal.just.ro puteţi afla termenul unui dosar sau alte astfel de amănunte. Dacă aveţi reclamaţii cu privire la justiţie sau sugestii pentru judecători, atunci puteţi să le trimiteţi pe… mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Aceste mailuri vor ajunge direct la preşedinta Tribunalului Galaţi, doamna Carmen Sandu.

Hotărâri online

De la începutul acestei săptămâni, justiţiabilii pot afla hotărârile luate de judecătorii de la Curţile de Apel din toată ţara, direct de pe internet, prin programul Jurindex.

Jurindex este un serviciu gratuit, care-şi propune să ofere accesul liber la hotărârile judecătoreşti pronunţate de instanţe. Jurindex se află sub egida Consiliului Superior al Magistraturii şi face posibilă, în condiţii de deplină securitate şi confidenţialitate, eliminarea total automatizată şi extrem de rapidă a tuturor datelor cu caracter personal conţinute în hotărârile judecătoreşti.

Cei interesaţi pot accesa pagina www.jurisprudenta.org, acolo unde sunt deja publicate 89.814 hotărâri judecătoreşti ale curţilor de apel din România.

Citit 1695 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.