„Aripă” a dat de 5 ori cu cuţitul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ziua de 29 mai a.c., la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva lui Gheorghiţă Ionel, zis „Aripă”, în vârstă de 38 de ani, din Smârdan, judeţul Galaţi. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Pe scurt, aşa cum ne-a informat Sorin Leau, purtătorul de cuvânt în relaţiile cu mass-media al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, „Aripă” şi-a făcut rău de tot de cap în seara zilei de 28 mai a.c.. Atunci, după ce a băut bine acasă la martorul Varnali Manuel, s-a luat, aşa ca din senin, la harţă cu Varnali Dumitru, fratele lui Varnali Manuel.

În cele din urmă l-a lovit pe V.D., de cinci ori, în mai multe zone ale corpului printre care şi hemitoracele drept, cu un cuţit cu mâner de lemn şi cu lama de 18 centimetri. După agresiunea cu cuţitul, victima s-a ales cu o „plagă înţepat-tăiată penetrantă în torace, cu pneumotorax  şi şoc hemoragic, leziuni care, aşa cum scrie şi în buletinul medico-legal, i-au pus în primejdie viaţa.”

Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cercetările continuând apoi cu inculpatul în stare de arest preventiv.

Citit 1433 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.