Gălăţenii vor să „invadeze” malul privatizat al Dunării

Gălăţenii vor să „invadeze” malul privatizat al Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mesaje pe internet * „Să vedem cine va avea tupeul să amendeze câteva sute sau mii de oameni”, spun gălăţenii * Oamenii speră că autorităţile vor înţelege, astfel, că acolo este zonă de agrement *

Pentru weekendul următor, gălăţenii plănuiesc o invazie masivă a malului Dunării dintre Zona liberă şi complexul Zătun. Adică fix în zona „privatizată” în mod dubios de autorităţile judeţului Galaţi şi interzisă accesului publicului de către noul proprietar.

Foarte multe mesaje care circulă pe internet îi invită pe gălăţenii iubitori de natură să vină în număr mare la malul Dunării şi să se comporte civilizat, pentru  „a da o palmă” celor care spun că accesul a fost închis din cauza faptului că turiştii de ocazie provocau multă mizerie.

Oamenii spun că autorităţile vor fi avertizate astfel că malul Dunării nu poate fi proprietatea nimănui şi că acolo trebuie să fie zonă de agrement, aşa cum este normal.

„Ce-ar fi dacă autorităţile Parisului ar vinde malurile Senei? Vă spun eu: ar ieşi o adevărată revoluţie! Noi, gălăţenii, am fost prea blânzi cu autorităţile complice la această hoţie. Ar trebui să mergem să-i luăm de gât pe toţi”, ne scrie, cu năduf, Cătălin Miron.

Un alt punct de vedere interesant ne-a fost transmis de gălăţeanul Costel Stoica. Acesta crede că nu doar problema pădurii de pe malul Dunării trebuie adusă în discuţie, ci şi aceea a complexului Zătun:

„Dacă pe cei care au comandat campania de presa îi interesează aşa de tare «componenta socială», cum îi place lui Picu Roman să spună, de ce nu deschid cetăţenilor din Galaţi, pentru petrecerea timpului liber, accesul în complexul Zătun, astfel încât aceştia să se bucure de condiţii civilizate de agrement de care dispun doar cei din CJ, agreaţi de Durbacă&Co”.

Bine zis, dar cu un amendament important: campania asta a fost „comandată” de cititorii „Vieţii libere” care, din păcate, nu au puterea să lase liber (aşa cum ar fi normal şi moral, credem noi) accesul în complexul Zătun.

Citit 1881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.