Circula cu un autoturism FURAT şi cu documente FALSE

Circula cu un autoturism FURAT şi cu documente FALSE
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Brăileanul S. A., în vârstă de 30 de ani, s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Bărbatul conducea un autoturism marca Volskwagen Sharan, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificării documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare, talonul inspecţiei tehnice periodice şi poliţa de asigurare tip carte verde sunt false. De asemenea, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat în vederea confiscării, semnalare introdusă de către autorităţile din Suedia. Numărul de înmatriculare figura ca fiind atribuit unui alt autoturism marca Volskwagen Sharan, înmatriculat din Bulgaria, care avea o altă serie de şasiu, iar plăcuţele aplicate pe autoturism erau şi ele false.

Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul în urma unui schimb şi nu ştia că acesta era furat şi că documentele sunt false.

Documentele şi plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului au fost ridicate, iar autoturismul în valoare de 15.750 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal în această cauză.

Citit 6626 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.